ΣΧΕΣΕΙΣ

Γυναίκες και άντρες συμφώνησαν στο τι τους ξενερώνει στην κρεβατοκάμαρα

Φαντάζεστε τι είναι;
Από το NEWSROOM
Γυναίκες και άντρες συμφώνησαν στο τι τους ξενερώνει στην κρεβατοκάμαρα
@mirror.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη φορά που θα πας με κάποιον στο κρεβάτι είναι πάντα περίεργη. Μπορεί κάποιες φορές να είναι και τρομακτική για τους δυο. Αν καταλήξετε σπίτι σου, τη στιγμή που ανοίγεις την πόρτα, το μυαλό σου πάει σε χιλιάδες πράγματα που μπορεί να έχεις αφήσει να φαίνονται μέσα σε αυτό.

Μια νέα έρευνα ανάμεσα σε 2.000 Βρετανούς singles, ρώτησε ποια αντικείμενα θα τους ξενερώσουν περισσότερο στην κρεβατοκάμαρα. Η έκπληξη ήταν πως άνδρες και γυναίκες συμφώνησαν στο τι τους ξενερώνει περισσότερο.

Και οι δυο συμφώνησαν πως αν δουν γuμνές αφίσες ή ποpνογραφικό υλικό, τότε θα σχηματίσουν κακή άποψη. Οι γυναίκες ήταν πιο κάθετες σε αυτό βέβαια από τους άνδρες.

Η έρευνα έγινε από το την ιστοσελίδα perfect Home και τα αποτελέσματά της έδειξαν πως μαζί με αυτό, τα τρία μεγαλύτερα «ξενερώματα» για τις γυναίκες συμπληρώνονται από βρώμικα δωμάτια και από τα ρούχα στο πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους άνδρες οι αφίσες και τα λούτρινα αρκουδάκια, ήταν αυτά που δεν θα τους άφηναν να έχουν ένα happy end στη βραδιά. Από εκεί και πέρα, το 10% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως η διακόσμηση ενός δωματίου, θα είχε επίπτωση στο ως θα τελειώσει το ραντεβού τους.

Επίσης, τα εμψυχωτικά αποφθέγματα στους τοίχους, είναι κι αυτά ένας λόγος ξενερώματος. Ένας άνδρας μάλιστα είπε πως «Δεν μου αρέσουν οι λέξεις στον τοίχο ή πινακίδες, που μου λένε τι να κάνω σε κάθε δωμάτιο, όπως ‘χαλάρωσε’, ‘κοιμήσου’ ή ‘πλύσου’». Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό...

Ένα μικρό ποσοστό γυναικών πάλι είπε πως δεν αντέχει παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας ή απλά φαντασίας, όπως «Star Wars» ή «Harry Potter», όπως και ότι έχει να κάνει με αναμνηστικά ποδοσφαίρου, ενώ κάποιοι άνδρες δεν θα ήθελαν να δουν με τίποτα προφυλακτικά, sεx toys και ροζ διακόσμηση.

Πληροφορίες: mirror.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 283 / position2: 907
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb