ENTERTAINMENT

H Ashley Graham ανέβασε ένα ολόγuμνο βίντεο της στο Instagram

Δείχνει το κορμί της στην εγκυμοσύνη

Δημοσίευση ΟΚΤ 08, 2019
H Ashley Graham ανέβασε ένα ολόγuμνο βίντεο της στο Instagram

Η Ashley Graham έχει καταφέρει να γίνει πρότυπο για πολλές γυναίκες. Είναι το πρώτο μοντέλο που που είδαμε να φιγουράρε στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, το 2016, με τον χαρακτηρισμό plus size.

Έκτοτε, αν και η καριέρα της στο μόντελινγκ μετρά από τα εφηβικά της χρόνια, έγινε ευρύτερα γνωστή. Η επιτυχία της έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο που η ίδια αποδέχεται και αγαπά το σώμα της.

Δεν διστάζει να δείξει τις καμπύλες της, δεν φοβάται να μοιραστεί φωτογραφίες της με μαγιό που δεν έχουν υποστεί ρετούς ενώ μιλά συνεχώς για το πόσο σημαντικό είναι να μην ντρεπόμαστε για το κορμί μας.Έχει, φυσικά, εμπνεύσει πολλές γυναίκες να κάνουν το ίδιο και αυτό φαίνεται πως κάνει και τώρα που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

“Γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και προσπαθώ να αγκαλιάσω το σώμα μου κάθε μέρα. Είναι ένα ταξίδι και είμαι ευγνώμων που έχω τόση υποστήριξη” έγραψε το 31χρονο μοντέλο στο instagram της ανεβάζοντας ένα βίντεο που δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Getting bigger and bigger and trying to embrace my new body everyday. It’s a journey and I’m so thankful to have such a supportive community🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Η Ashley είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Justin Ervin από το 2010 και θα υποδεχτούν σε λίγες εβδομάφες το πρώτο τους παιδί.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 413 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb