ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αξίζει πραγματικά να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο παρελθόν;

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αξίζει πραγματικά να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο παρελθόν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη στήλη "Better Life, Better Me" ζητάμε την γνώμη του Νικόλα Ουρανού, Life & Relationship Coach για όσα μας προβληματίζουν γύρω από τον εαυτό μας και τη σχέση μας με τους άλλους.

Η αλλαγή δεν κοιτάζει ποτέ πίσω. Και ναι, μπορείς να κρατήσεις ξεκάθαρο το όραμά σου με το να σταματήσεις να είσαι επιρρεπής στο παρελθόν.

Πόσοι και πόσοι πελάτες μου δεν έχουν έρθει λέγοντάς μου ότι αναπολούν μία παλιά τραυματική σχέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί συνηθίζουμε στις δηλητηριασμένες σχέσεις και φτάνουμε στο σημείο ακόμα και να τις αναπολούμε; Κάθε φορά που νοσταλγούμε το παρελθόν αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι για το μέλλον. Κάθε φορά που δείχνουμε ότι δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας εκθέτουμε στον εαυτό στην ανακύκλωση του πόνου.

Όταν είμαστε πραγματικά έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα, κανένα τυχαίο like στο Facebook δεν μπορεί να μας γυρίσει πίσω, κανένα ξαναζεσταμένο φαγητό δεν μπορεί να μας χορτάσει. Γιατί η πείνα για τον καλύτερο εαυτό μας ικανοποιείται μόνο μέσα από τη γνώση, τη γνώση που μας δίνουν οι εμπειρίες μας και τη σοφία που μας χαρίζουν τα λάθη μας.

Αν συνηθίζεις, λοιπόν, να ψαρεύεις σε θολά νερά μόνο και μόνο γιατί είναι γνώριμα, πρέπει να αποδεχτείς ότι το πιθανότερο είναι να πιάσεις σκουπίδια. Αν κάποιος έφυγε από τη ζωή σου ήταν γιατί έπρεπε, ήταν γιατί δεν χωρούσε σε αυτή, ήταν γιατί εσύ έπρεπε να πας παρακάτω. Το να ανακυκλώνεις χαμένες σχέσεις δεν είναι η λύση στα συναισθηματικά σου προβλήματα. Είναι απλώς η υποχώρησή σου στα εκκωφαντικά θέλω του Εγώ, ενός Εγώ που φοβάται να προχωρήσει και προτιμά να ξαναπονέσει.

Μάθε να ζητάς πολλά από τη ζωή σου, μάθε να βάζεις ψηλά τον πήχη . Όσο κι αν φοβάσαι τη μοναξιά, μην υποκύπτεις στην πρόσκαιρη κολακεία. Μη διστάζεις να κλείσεις τα μάτια και τα αυτιά στα εύκολα και βιαστικά συμπεράσματα. Αγκάλιασε ανεπιφύλακτα την αλλαγή στη σκέψη σου γιατί είναι η μόνη που μπορεί να αναπροσαρμόσει όσα ζεις και να σε περάσει από το όραμα στην πραγματικότητα.

Αν το παρελθόν σε έκανε ευτυχισμένη, θα ήταν παρόν. Έμεινε πίσω γιατί εσύ πηγές μπροστά.

Νικόλας Ουρανός 
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com

Σε ενδιαφέρει το life coaching αλλά σε προβληματίζει το κόστος; Όχι πια! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρουμε μία συνεδρία life coaching, αξίας 200 ευρώ, δώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 206 / position2: 461
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb