CELEBS

Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Είμαι εδώ μαζί σας, ζωντανός»

«Τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν είναι δεδομένο...»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2019
Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Είμαι εδώ μαζί σας, ζωντανός»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια ανάρτησή του το περασμένο καλοκαίρι, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανησύχησε τους πάντες. Ο καρκίνος του είχε χτυπήσει την πόρτα και ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει ήδη τις χημειοθεραπείες. Ο ίδιος, έκτοτε, δεν αναφέρθηκε ξανά στο θέμα και συνέχισε κανονικά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Σήμερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι καλά και τα λόγια του δίνουν κουράγιο σε όποιους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Οτιδήποτε πηγαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω, είτε καλό είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό για να μπορούμε να το επεξεργαζόμαστε σωστά και να εξελισσόμαστε. Αν μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να δίνουμε δύναμη και κουράγιο… ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, να σε φροντίζουν και να σε αγαπάνε. Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, από τους συναδέλφους μου, από τους φίλους μου. Είμαι καλά, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι απολύτως λογικό να περνάς και από το στάδιο της αναθεώρησης. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 245 εβδομάδες
Γιατί ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν ζηλεύει ποτέ στις σχέσεις του;
Ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά σε E-Daily διλήμματα για σχέσεις, μουσική, ταινίες και σειρές
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 415 / position2: 1150
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb