ENTERTAINMENT

Νταλάρας για Ρουβά: Το περιεχόμενο των τραγουδιών του ήταν κοντά στο τίποτα

Οι δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 18, 2019
Νταλάρας για Ρουβά: Το περιεχόμενο των τραγουδιών του ήταν κοντά στο τίποτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε ο Γιώργος Νταλάρας καθώς ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία του μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη με τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, στο Θέατρο Πέτρας στις 25 Σεπτέμβριο.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε την άποψη πως τη σημερινή εποχή το επίπεδο της μουσικής στην Ελλάδα είναι κάπως φτωχό. «Πολλές φορές διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάν αλήθεια. Άλλαξε πολύ το πράγμα, γιατί άλλαξε και η ζωή μας» σχολίασε ο συγκεκριμένα ο Γιώργος Νταλάρας.

«Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας. Το παιδί θα διασκεδάσει με αυτά που ακούει, θα σπάσει πλάκα, αλλά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο. Αλλά δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, ούτε όλοι οι γονείς, ούτε τα δέχονται όλοι με τον ίδιο τρόπο» εξήγησε στη συνέχεια για τη μουσική και τις επιλογές των Ελλήνων.

«Εγώ ας πούμε, όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ακούγονταν διάφορα τραγούδια, ήταν μια εποχή που ο Ρουβάς ήταν σε μια μεγάλη αίγλη και ακόμη είναι το παιδί» είπε αναφερόμενος στον Σάκη Ρουβά και πρόσθεσε: «Το περιεχόμενο των τραγουδιών του ήταν σχεδόν στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμένει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε πως «ο Ρουβάς είναι μια από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια» Ωστόσο, πρόσθεσε πως αναφέρεται καθαρά στο καλλιτεχνικό κομμάτι.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 218 / position2: 1186
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb