ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Όσοι σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, σου κάνουν καλό

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όσοι σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, σου κάνουν καλό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μόνος σε όλη τη Γη που έχει τη δυνατότητα να σου στερήσει την αγάπη και την επιτυχία είναι ο εαυτός σου!

Έχουμε φρικτά παράπονα πως είμαστε αδικημένοι. Τι κάνουμε, όμως, για να αξίζουμε όλα όσα παραπονιόμαστε πως δεν έχουμε; Δεν υπάρχει κάτι πολυτιμότερο από την αγάπη. Την περιμένουμε όμως με τα χέρια ψηλά. Τη ζητιανεύουμε, καταπιέζουμε την αλήθεια μας, θυσιαζόμαστε υποκριτικά για τους άλλους. Μας έχουμε τελευταίους με χίλιες προφάσεις. Ένα Εγώ και ένας ρόλος μάς κάνουν ό,τι θέλουν. Κάποια στιγμή, όμως, θα ξυπνήσουν οι ανάγκες μας, γιατί κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τον εαυτό του και να πάει κόντρα στη φύση του.

O μόνος που σε στραγγαλίζει καθημερινά, ο μόνος που σε κρατάει μακριά από τα όνειρά σου είμαι ΕΣΥ και αυτό γιατί η αγάπη προς τον εαυτό σου προηγείται της αγάπης που παίρνεις από τους άλλους. Αποδέξου, λοιπόν, ό,τι δεν σου αρέσει, μην το κοντράρεις γιατί το πολλαπλασιάζεις και θα πνιγείς από αυτό. Αυτοί που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, είναι στην πραγματικότητα οι εκπαιδευτές σου και μπήκαν στη ζωή σου γιατί μόνος σου σε χαμήλωσες και σου έσκαψες το λάκκο. Ό,τι είσαι αυτό φέρνεις!

Αν είσαι η αγκαλιά, το χάδι, η δράση, το ξεβόλεμα, αυτά θα γεννάς. Ρώτα τον εαυτό σου και δες την πληγή. Πόσο χρόνο αφιερώνεις στις ανάγκες σου; Ποιες είναι οι ανάγκες σου; Έχεις μέσα στο 24ωρο μία ώρα που να αγαπάς εσένα, να ασχολείσαι με κάτι μόνο για εσένα; Η αγάπη κάνει παρέα εκεί όπου υπάρχει αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν δεν αγαπάω εμένα, ψέματα λέω πως αγαπάω κάποιον άλλον. Αγαπάμε τον εαυτό μας όταν βάζουμε εμάς ως σημείο αναφοράς. Όταν ψάχνουμε κάθε μέρα για αυτό που θα μας δώσει χρώμα και θα μας βάλει ξανά στο παιχνίδι της ζωής, μακριά από την παραίτηση.

Όταν τραβάμε τις προσωπικές μας γραμμές και παίρνουμε την ευθύνη για την εξελιξή μας. Όταν διαλέγουμε το επόμενό μας βήμα προσεκτικά, όταν δεν διστάζουμε να βγούμε από τα νερά μας!

Όσοι μας αγαπούν αληθινά, θα μας καταλάβουν και θα υποδεχτούν την αλλαγή μας. Θα προσαρμοστούν και θα εισπράξουμε το θαυμασμό, όχι ζητιανεύοντας αλλά εμπνέοντας!

Νικόλας Ουρανός 
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com

Σε ενδιαφέρει το life coaching αλλά σε προβληματίζει το κόστος; Όχι πια! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρουμε μία συνεδρία life coaching, αξίας 200 ευρώ, δώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 635 / position2: 1437
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb