ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πόσο ξεκάθαρο είναι το όραμά σου;

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πόσο ξεκάθαρο είναι το όραμά σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν στέλνεις καθαρά μηνύματα, χωρίς παράσιτα, μόνο τότε θα έχεις πιθανότητες να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Στα θέλω μου δεν μπορώ να είμαι αφηρημένος. Tο μήνυμα που εκπέμπεις γι' αυτό που θέλεις οφείλει να είναι ξεκάθαρο. Δεν αρκεί, λοιπόν, να θέλεις να ζήσεις την αγάπη και την ίδια στιγμή να φοβάσαι να είσαι ξεκάθαρος στο τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να ζήσεις. Δεν είναι ασέβεια, δεν είναι αλαζονεία να θέλεις να είσαι συγκεκριμένος. Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που μπορεί να σου δώσουν την ευτυχία και την αγάπη.

Ἐχουμε ανάγκη να βιώσουμε αυτή την αγάπη απτά, με αποδείξεις. Έχουμε ανάγκη να εκπέμπουμε το σωστό μήνυμα, έχοντας προγραμματίσει τα θέλω μας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ας αφήσουμε πίσω τα μπερδεμένα μηνύματα, κρατώντας... ομπρέλα στη θολούρα και τις γενικότητες που κυριαρχούν εκεί έξω.

Ούτε θα απογοητευτείς, ούτε θα εξαρτηθείς από τις επιθυμίες σου αν δουλέψεις σωστά για να τις κάνεις πραγματικότητα και δεν μείνεις παθητικός περιμένοντας πότε θα πέσουν ουρανοκατέβατες! Απαλλαγμένοι από το φόβο πως η συγκεκριμενοποίηση θα καταστρέψει τη μαγεία, απαλλαγμένοι πως αν θέσουμε συγκεκριμένο πήχη θα απογοητευτούμε και θα περάσουμε... από κάτω.

Είσαι ο μόνος που ξέρει τι ακριβώς θέλει μέσα στην ψυχή του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτή την αποκωδικοποίηση για σένα.
Ας φέρουμε, λοιπόν, τις επιθυμίες στα συγκεκριμένα μέτρα μας!

Νικόλας Ουρανός 
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com

Σε ενδιαφέρει το life coaching αλλά σε προβληματίζει το κόστος; Όχι πια! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και θα σου προσφέρουμε μία συνεδρία life coaching, αξίας 200 ευρώ, δώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 538 / position2: 1202
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb