ENTERTAINMENT

Αυτός είναι ο λόγος που ο Brad Pitt ζητά κάθε ταινία του να έχει σκηνή που τρώει

Οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν, αλλά μια εξήγηση μοιάζει απόλυτα πειστική
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 31, 2019
Αυτός είναι ο λόγος που ο Brad Pitt ζητά κάθε ταινία του να έχει σκηνή που τρώει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood βλέπουμε σε κάποιες σκηνές τον Brad Pitt να καταβροχθίζει μια κατσαρόλα mac ‘n’ cheese ενώ ταυτόχρονα τρώει και ο σκύλος του την κονσέρβα του. Οι σκηνές στις ταινίες του Brad Pitt, όπου ο ίδιος τρώει δεν κάτι το σπάνιο. Αντιθέτως.

Οι χαρακτήρες που υποδύεται ο Brad είτε θα τρώνε ξηρούς καρπούς, είτε κάτι πρόχειρο, είτε ένα παγωτό, είτε κανονικό φαγητό. Πρόσφατά σε συνέντευξή του ο Brad Pitt παραδέχτηκε πως είναι λιγούρης και γι αυτό ενσωματώνει μόνος του την…κατανάλωση φαγητού σε κάποιες σκηνές. Όπως είπε μάλιστα ο σκηνοθέτης πάντα το αποδέχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι χρήστες του reddit σημείωσαν με αρκετή σιγουριά πως ο Brad Pitt έχει όρο στα συμβόλαια που υπογράφει σε κάθε ταινία, να έχει σκηνές που τρώει για να φαίνεται το πηγούνι του και η καλοσχηματισμένη κάτω σιαγόνα του πιο συγκεκριμένα.

Ένας χρήστης μάλιστα, που μάλλον έχει πολύ χρόνο ελεύθερο, έκατσε και έψαξε και βρήκε ότι οι ταινίες που ο Brad Pitt τρώει περισσότερο, είναι αυτές με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDB (7 μ.ο.), τις περισσότερες θετικές κριτικές (67%) και τις περισσότερες εισπράξεις.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 299 / position2: 740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb