ΒΙΒΛΙΑ

Και όμως υπάρχει το «Εγχειρίδιο της απόλυτης ηδονήs για Μουσουλμάνες»

Και κάνει θραύση

Δημοσίευση ΑΥΓ 23, 2019
Και όμως υπάρχει το «Εγχειρίδιο της απόλυτης ηδονήs για Μουσουλμάνες»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βιβλίο αυτό μυεί τις Μουσουλμάνες στον κόσμο του έρwτα με τρόπο που να συνάδει όμως με τις αρχές και τα ήθη του Ισλάμ, όπως επισημαίνει η συγγραφέας του.

Το εγχειρίδιο αυτό μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν όλα τα… κόλπα στις ερwτικές σχέσεις των Μουσουλμάνων. Η συγγραφέας του, γνωστή με το ψευδώνυμο «Umm Muladhat», έχει αφιερώσει τα κεφάλαια του βιβλίου στα μυστικά του σeξ: Από το φιλί, το στοματικό, τα σαδομαζοxιστικά παιχνίδια, τις στάσεις στο κρεβάτι μέχρι το πώς πρέπει να είναι η πρώτη φορά.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Guardian», η συγγραφέας επεσήμανε ότι, παρά το γεγονός ότι ορισμένες πελάτισσές της έχουν μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένες, άλλες θεώρησαν ότι το βιβλίο δεν πέτυχε ακριβώς το στόχο του.

«Έχω λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά και σημαντικό αριθμό αηδιαστικών μηνυμάτων… Μία γυναίκα μου είπε ότι δεν της είναι απαραίτητο το εγχειρίδιο γιατί έχει μάθει τα πάντα από τη μητέρα της. Αμφιβάλλω ότι οποιαδήποτε μητέρα μιλάει τόσο έξω από τα δόντια όσο εγώ», υποστηρίζει η συγγραφέας.

Σύμφωνα με το Ισλάμ, δίνεται έμφαση στην απόλαυση των σχέσεων στο πλαίσιο του γάμου, όχι μόνο για αναπαραγωγή.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 524 / position2: 1052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb