ENTERTAINMENT

Το μήνυμα του Ατακάν στην Κατερίνα Δαλάκα: Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, ήταν εμφανές ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους

Δημοσίευση ΑΥΓ 16, 2019
Το μήνυμα του Ατακάν στην Κατερίνα Δαλάκα: Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διπλά κερδισμένη φαίνεται ότι βγήκε φέτος από το Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα.

Εκτός του ότι αναδείχθηκε η νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, κερδίζοντας μάλιστα και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, απ’ ό,τι φαίνεται βρήκε και τον μεγάλο έpωτα στο πρόσωπο του Τούρκου συμπαίκτη της, Ατακάν.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, ήταν εμφανές ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κατερίνα Δαλάκα στάθηκε στο πλευρό του Ατακάν όταν αυτός δεν ήταν καλά.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι δυο τους φλέρταραν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους συμπαίκτες τους. Μέχρι και σήμερα κρατούν πολύ καλές σχέσεις με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι. Ωστόσο, οι δυο τους επιμένουν πως είναι απλά καλοί φίλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Δαλάκα επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη και ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά μαντίλα, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Σήμερα, ο Ατακάν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τος, γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα για την Κατερίνα Δαλάκα: «Το άτομο που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, που έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είναι ένα ιδανικό άτομο. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δαλάκα αρκέστηκε να του απαντήσει μόνο με ένα emoji.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 81 / position2: 824
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb