ENTERTAINMENT

Η Caitlyn Jenner ευχήθηκε στην Kylie με φωτογραφία... της Kendall

Μπέρδεψε τις κόρες της

Δημοσίευση ΑΥΓ 13, 2019
Η Caitlyn Jenner ευχήθηκε στην Kylie με φωτογραφία... της Kendall

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Caitlyn Jenner, πριν κάνει αλλαγή φύλου, ήταν ο Bruce Jenner, Ολυμπιονίκης και πατέρας της Kylie και της Kendall Jenner τις οποίες έκανε με την Chris Jenner.

Πλέον, ως Caitlyn Jenner οι σχέσεις του με τις κόρες και την πρώην γυναίκα του δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση, αλλά ok, το αντιμετωπίζουν πολιτισμένα.

Η Caitlyn λοιπόν θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της Kylie χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, αφού στις 10 Αυγούστου εκείνη έκλεισε τα 22, όμως μάλλον μπερδεύτηκε και αντί να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Kylie, εκείνη ανέβασε μία μαζί με την …Kendall.

Bέβαια σχεδόν αμέσως το κατάλαβε και η ίδια και διέγραψε τη φωτογραφία την οποία όμως είχαν ήδη δει αρκετοί από τους 9, 3 εκατομμύρια ακολούθους της και ήταν η ακόλουθη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Oops! Looks like Caitlyn Jenner got Kylie and Kendall konfused! Caitlyn took to Instagram to wish Kylie a happy 22nd birthday using a photo of Kendall. The post was quickly deleted but evidently, not quick enough. . 📸 : @balleralert . #kyliejenner #caitlynjenner #kendalljenner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HERE FOR THE TEA (@hereforthetea2) στις

ΑρχικήCelebrities H Caitlyn Jenner μπέρδεψε τα παιδιά της: Ευχήθηκε στην Kylie με φωτογραφία της Κendall Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή Έλενα Φάκου από την ΕΛΕΝΑ ΦΑΚΟΥ 13/08/2019 07:20 (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Nederlander) Η Caitlyn Jenner, πριν κάνει αλλαγή φύλου, ήταν ο Bruce Jenner, Ολυμπιονίκης και πατέρας της Kylie και της Kendall Jenner τις οποίες έκανε με την Chris Jenner. Πλέον, ως Caitlyn Jenner οι σχέσεις του με τις κόρες και την πρώην γυναίκα του δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση, αλλά ok, το αντιμετωπίζουν πολιτισμένα. Η Caitlyn λοιπόν θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της Kylie χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, αφού στις 10 Αυγούστου εκείνη έκλεισε τα 22, όμως μάλλον μπερδεύτηκε και αντί να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Kylie, εκείνη ανέβασε μία μαζί με την …Kendall. Bέβαια σχεδόν αμέσως το κατάλαβε και η ίδια και διέγραψε τη φωτογραφία την οποία όμως είχαν ήδη δει αρκετοί από τους 9, 3 εκατομμύρια ακολούθους της και ήταν η ακόλουθη: Θέλοντας λοιπόν να επανορθώσει το λάθος της, η Caitlyn ανέβασε αντ΄αυτής μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με τις δυο της κόρες και την πρώην σύζυγό της να γιορτάζουν μαζί κάποια παλαιότερα γενέθλια:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday @kyliejenner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 330 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb