CELEBS

Βασίλης Κικίλιας: Δεν φαντάζεσαι τι κάνει κάθε πρωί

Ακόμη και στις διακοπές του

Δημοσίευση ΑΥΓ 11, 2019
Βασίλης Κικίλιας: Δεν φαντάζεσαι τι κάνει κάθε πρωί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν εδώ και μερικές μέρες ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού. Ο νέος Υπουργός Υγείας κατάφερε να ξεκλέψει λίγο ελεύθερο χρόνο από τον αυξημένο φόρτο εργασίας του και να πάρει τη γυναίκα του για να περάσουν χαλαρές στιγμές, μακριά από την Αθήνα. Οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκονται, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα επέλεξαν την Πάτμο, όπου η Τζένη διατηρεί εξοχική κατοικία. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός πολιτικός απολαμβάνουν μαγικά ηλιοβασιλέματα και δροσερές βουτιές στην θάλασσα!

Το πρωί της Κυριακής, μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας ως λάτρης της γυμναστικής και της σωστής διατροφής, αντί να πάει για μπάνιο… πήγε για τρέξιμο! Ο Υπουργός Υγείας δημοσίευσε φωτογραφία από το πρωινό του τζόκινγκ, αστειευόμενος μάλιστα… πως με αυτό τον τρόπο μπορεί να φάει το παγωτό του το βράδυ χωρίς τύψεις!

«Ο αθλητισμός σε συνδυασμό με καλή διατροφή προλαμβάνει ασθένειες και θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Είναι δε ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε γερά και υγιή παιδιά! Καλημέρα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Βασίλης Κικίλιας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 589 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb