10 χρόνια στην φυλακή θα κάνει μία από τις πρωταγωνίστριες του ΡοrnHub

Προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον σύντροφό της

Δημοσίευση ΑΥΓ 07, 2019
10 χρόνια στην φυλακή θα κάνει μία από τις πρωταγωνίστριες του ΡοrnHub

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την Katrina L. Danforth που έκανε καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα Lynn Pleasant και το 2015 είχε βραβευτεί στο Adult Webcam Awards ως Best Part Time Amateur Model.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, όλα ξεκίνησαν οτι η νεαρή κοπέλα εξομολογήθηκε σε φίλο της πως ήθελε να βρει κάποιον για να σκοτώσει τον πατέρα ενός εκ των παιδιών της.

Εκείνος της έδωσε το τηλέφωνο ενός εκτελεστή, με τον οποίο επικοινώνησε και συμφώνησαν να συναντηθούν τον Οκτώβριο του 2018, όταν και συμφώνησαν στο ποσό των 5.000 δολαρίων.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η Danforth ήθελε το πτώμα του υποψήφιου θύματος να βρεθεί, προκειμένου να μην υπάρχει αμφιβολία για το αν η αποστολή ήταν επιτυχημένη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει αν υπάρξουν παράπλευρες απώλειες, αρκεί το παιδί της να μην πειραχτεί καθόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Νοέμβριο μάλιστα του έστειλε στο σπίτι του στην Μοντάνα μία προκαταβολή 2.500 δολαρίων, ενώ το άλλο μισό θα το παραλάμβανε μετά την ολοκλήρωση της δολοφονίας.

Μόνο που δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο αυτό, καθώς ο εκτελεστής ήταν αστυνομικός και έτσι στις 19 Δεκεμβρίου που η ποpνοστάρ επέστρεφε από την Χαβάι συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

Στο δικαστήριο που έγινε την Δευτέρα κρίθηκε ένοχη και πλέον περιμένει την ανακοίνωση της ποινής που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#GoZags Granted it will never be the same without my #Friends playing but I'll always #Support they're OLD #Team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PORNSTAR Lynn Pleasant (@xlynnxpleasantx) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 395 / position2: 859
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb