ENTERTAINMENT

Η Ελληνική περιοχή που έχει τα περισσότερα posts στο Instagram

Και δεν είναι η Μύκονος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Ελληνική περιοχή που έχει τα περισσότερα posts στο Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα από 5 εκατομμύρια posts έχουν γίνει στο Instagram για την συγκεκριμένη περιοχή.

Μεγάλη… άνθιση έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια η εν λόγω περιοχή στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σύμφωνα με μετρήσεις, τα posts είναι περισσότερα από πέντε εκατομμύρια. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν πως οι επισκέπτες έχουν αυξηθεί χάρη και στο Instagram.

Ο λόγος γίνεται για την Σαντορίνη, η οποία φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες κατά τους θερινούς μήνες. Άλλωστε, το φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο, αλλά και τα λευκά σπίτια και οι εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους αποτελούν πόλο έλξης για τους χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται στον «Economist», το hashtag #Santorini έχει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια posts, ωστόσο, η μεγάλη αύξηση των τουριστών έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους νησιώτες, οι οποίοι ζητούν τον σεβασμό των επισκεπτών. Μάλιστα, στην Οία υπάρχει πινακίδα με μήνυμα: «Είναι οι διακοπές σας, αλλά είναι το σπίτι μας, παρακαλώ σεβαστείτε το», καθώς πολλοί «εισβάλουν» σε ταράτσες και αυλές σπιτιών, προκειμένου να βγάλουν την καλύτερη πόζα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 371 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb