CELEB STYLE

Το κόλπο της Δούκισσας Νομικού για τέλεια μαλλιά στην παραλία

Αντέγραψε το και εσύ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το κόλπο της Δούκισσας Νομικού για τέλεια μαλλιά στην παραλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θαλασσινό νερό μπορεί να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν τέλεια στην παραλία, όμως κάποιες φορές συμβαίνει και το αντίθετο με αποτέλεσμα να δείχνουν άγρια, ξηρά και μπερδεμένα.

Και τι μπορείς να κάνεις για να μην δείχνεις σαν την Μέδουσα ενώ κάνεις ηλιοθεραπεία; Η Δούκισσα Νομικού σου δείχνει το απόλυτο κόλπο για τα μαλλιά που θα σε κάνουν την πιο στιλάτη και όμορφη όλης της ακρογιαλιάς.

Η Δούκισσα Νομικού με headband

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!❤️ Εμείς ξεκινάμε πάντα με αγκαλιές, φιλιά, ατελείωτο παιχνίδι στο κρεβάτι, μετά ατελείωτο παιχνίδι με το πρωινό γεύμα και συνεχίζουμε την ημέρα με...ατελείωτο παιχνίδι και αγκαλιές! ☺️🥰 Εσείς; Πάντως, είναι συγκινητικό να πίνει το παιδί σου το ίδιο γάλα που έπινες κι συ κάποτε μετά τον μητρικό θηλασμό... Η κάθε μανούλα θέλει το καλύτερο για το παιδί της και επιλέγει το γάλα που εμπιστεύεται και της προτείνει ο παιδίατρος της... Αυτό κάνω κι εγώ, όπως αυτό έκανε η μητέρα μου και σε εμένα! «ΝΟΥΝΟΥ» και «Νουlac» 💕 Να έχετε μια υπέροχη ημέρα ☀️ #Noulac #NΟΥΝΟΥ #babymilk #vitamins #happybaby #happymom #xazomom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Ψάξε λοιπόν στα συρτάρια σου και βγάλε στη φόρα τα φλοράλ ή μονόχρωμα φουλάρια σου και ξεκίνα να τα δένεις επιδέξια στο κεφάλι σου. Θα κρύψεις τις φύτρες που μπορεί να πετάνε, θα μειώσεις το ενοχλητικό φριζάρισμα και θα δείχνεις χτενισμένη.

Δοκίμασε το στο επόμενο μπάνιο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 3594 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb