ENTERTAINMENT

5 βιβλία που δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς

Για όλες τις εποχές
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 βιβλία που δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς
@medium.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς βιβλία. Κάποιοι άλλοι είναι οι καλοκαιρινοί αναγνώστες ή γενικά οι αναγνώστες των διακοπών. Υπάρχουν και εκείνοι όμως που δεν διαβάζουν καθόλου γιατί βαριούνται μόλις διαβάσουν δυο σελίδες, ή δεν τους αρέσει.

Για τους πρώτους, σίγουρα υπάρχουν βιβλία που δεν θα τους αφήσουν να βαρεθούν. Και δεν είναι λίγα. Απλά εμείς βρήκαμε 5 από αυτά.

Ο πυρετός της μπάλας, Νικ Χορνμπι

https://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/o-pyretos-tis-mpalas/prod250603/

@public.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα βιβλίο για το ποδόσφαιρο και για την αγάπη του συγγραφέα για την Άρσεναλ. Καταγράφει όλες τις χαρές και τις λύπες, το πάθος και τις εμμονές ενός φανατικού οπαδού. Γεμάτο αγγλικό χιούμορ, το βιβλίο είναι εξαιρετική επιλογή για όποιον αγαπά το ποδόσφαιρο.

Ο άνθρωπός μας στην Αβάνα, Γκράχαμ Γκρίν

https://www.ianos.gr/o-anthropos-mas-stin-avana-0139610.html

@ianos.gr

Ένα από τα πιο σατιρικά κατασκοπίκα μυθιστορήματα στην ιστορία της λογοτεχνίας. Λίγο πριν την κατάληψη της εξουσίας από τον Φιντέλ Κάστρο, ένας άνδρας που απλά έχει ένα μαγαζί, στρατολογείτε από τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες. Στήνει ένα ολόκληρο δίκτυο κατασκόπων και δίνει πληροφορίες που... βγάζει από το μυαλό του. Το κακό είναι πως τις πιστεύουν. Και απειλείται μια διεθνής κρίση. Ένα εξαιρετικό βιβλίο που ίσως και να διαβάσεις σε 1-2 ημέρες.

Ελέφαντας, Ρέιμοντ Κάρβερ

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82

@metaixmio.gr

Τα τελευταία διηγήματα ενός εκ των πιο σημαντικών διηγηματογράφων του περασμένου αιώνα. Μικρές ιστορίες, με αλλόκοτους και μη ανθρώπους, συναρπαστικές όσο και όμορφες. Λογικά θα τις «ρουφήξετε»...

Ας συζητήσουμε για το διαβήτη με κουκουβάγιες, Ντέιβιντ Σεντάρις

https://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/as-syzitisoyme-gia-to-diabiti-me-koykoybagies/prod5771692pp/

@public.gr

Μια συλλογή διηγημάτων γεμάτη χιούμορ, ανατροπές, μυστήριο και αγωνία. Ο Ντέιβιντ Σεντάρις είναι από τους πιο σημαντικούς σατιρικούς συγγραφείς και καμία ιστορία του δεν θα σε κάνει να βαρεθείς.

Στην Καρδιά της Πόλης, Ζέιντι Σμιθ

https://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/stin-kardia-tis-polis/prod5361495pp/

@public.gr

Όσοι αγαπούν τον Λονδίνο, θα το αγαπήσουν ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το βιβλίο. Θα μάθουν όλα όσα καλά προσφέρει, αλλά και τα αρνητικά του, όπως η σκληρότητα της μεγάλης πόλης. Τέσσερις άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν λοιπόν στην βρετανική μεγαλούπολη σε ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται αδιάκοπα και παντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 248 / position2: 755
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb