ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι αλλαγές φέρνει στα ζώδια η έκλειψη Ιουλίου

Παρά το γεγονός ότι είχε θετική ενέργεια, θα φέρει και πολλά προβλήματα στο κάθε ζώδιο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι αλλαγές φέρνει στα ζώδια η έκλειψη Ιουλίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε έκλειψη η οποία όπως είναι επόμενο επηρέασε όλα τα ζώδια και παρά την θετική της ενέργεια αναμένεται να οδηγήσει στην πρόκληση προβλημάτων για όλους.

Είναι μια περίοδος που μπορείς να δεις την αλήθεια της ζωής, να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα, να απομακρύνεις προκαταλήψεις και να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε περίοδο εκλείψεων, συνήθως έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων, άλλωστε. Ωστόσο την ίδια περίοδο θα υπάρχει ένταση και πολλά γεγονότα θα έχουν και αρνητική σημασία. Επομένως είναι σημαντικό να ξεπεραστεί η περίοδος αυτή για να πας παρακάτω.

Διάβασε αναλυτικά παρακάτω πως έχει διαμορφώσει η έκλειψη το επόμενο διάστημα της ζωής σου.

Κριός και Ζυγός

Δυσαρέσκεια και πολύ δουλειά θα έχουν Κριοί και Ζυγοί από τις 2 έως τις 17 Ιουλίου. Τα πρώτα δύο δεκαήμερα του μήνα, πολλοί Κριοί και Ζυγοί θα σπάσουν πολλά ρεκόρ στο σπάσιμο νεύρων. Των δικών τους νεύρων. Οι αστρολόγοι συμβουλεύουν Κριούς και Ζυγούς να αλλάξουν τρόπο σκέψης και ζωής γιατί ο παρών τρόπος είναι λάθος και μάλιστα καταστρεπτικός.

Αν αλλάξουν τρόπο σκέψης, όμως, θα βοηθηθούν στο να απαλλαγούν από την αίσθηση ότι η ζωή είναι ένα χάος, και οι ίδιοι μαριονέτες σε αυτόν τον φρικτό κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είναι δυνατόν, Ζυγοί και Κριοί αυτό το διάστημα πρέπει να αποφύγουν την υπογραφή σημαντικών συμβάσεων και άλλων εγγράφων.

Ταύρος και Σκορπιός

Οι εκλείψεις επηρεάζουν τον ψυχικό κόσμο των Ταύρων και των Σκορπιών, τη σταδιοδρομία τους και τις οικογένειές τους. Τους επόμενους μήνες θα ευνοηθούν ως προς την ολοκλήρωση των γάμων και αρραβώνων, αλλά είναι καλύτερα να αποφύγουν μεγάλα έξοδα και οικονομικές συναλλαγές. Οι εκλείψεις θα τους προκαλέσουν αυξημένη υπερευαισθησία, αλλά θα τους κάνουν και καλούς εραστές και προσεκτικούς γονείς. Ωστόσο, οι συναισθηματικές εκρήξεις θα είναι μεγάλες και θα δυσκολευτούν στο να πάρουν αποφάσεις.

Οι αστρολόγοι συνιστούν να μην μπλέκουν σε περίεργες περιπέτειες, να μην δημιουργούν νέα χρέη και να μην δανείζουν χρήματα.

Δίδυμος και Τοξότης

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα επηρεαστούν ιδιαίτερα από τις εκλείψεις. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πιθανές οι σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές, η αυξημένη νευρικότητα, οι εκρήξεις οργής θα είναι μόνο κάποιες… εκρήξεις, πριν χαθεί ο έλεγχος. Ο φόβος της αποτυχίας που θα νιώθουν μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα.

Την περίοδο αυτή αντενδείκνυται όχι μόνο τα τυχερά παιχνίδια ή οι οικονομικές επενδύσεις, αλλά και τα… αστειάκια με τους ανωτέρους τους. Δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Από την άλλη θα έχουν αυξημένη δημιουργικότητα - και ολόκληρο το συναισθηματικό σύστημα θα λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καρκίνος και Αιγόκερως

Αδράνεια και μελαγχολία θα είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα των Καρκίνων και των Αιγόκερων μεταξύ 2 και 17 Ιουλίου. Την ίδια περίοδο, όμως, τα δύο αυτά ζώδια θα έχουν αυξημένη πειθώ.

Η εσωτερική ειρήνη που προκαλείται από την αδιαφορία, θα προκαλέσει στον άνθρωπο την αξιοπιστία οποιωνδήποτε λέξεων. Από την άλλη, θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν στην επίλυση των οικογενειακών προβλημάτων, να λύσουν τις διαμάχες με συζύγους ή φίλους αλλά και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

Οι αστρολόγοι τονίζουν ότι υπάρχει κίνδυνος αυτά τα δύο ζώδια να χάσουν χρήματα, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα.

Λέων και Υδροχόος

Τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουν να είναι ρεαλιστές και να καταπολεμήσουν τις ψευδαισθήσεις. Οι αστρολόγοι προτείνουν να αντιμετωπίζονται όλα όσα συμβαίνουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι από τις 2 έως τις 17 Ιουλίου, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα προσελκύσουν ανθρώπους ζηλιάρηδες, τσαρλατάνους και απατεώνες. Και θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκέντρωσης.

Παρθένος και Ιχθείς

Μια ολική ηλιακή έκλειψη φέρνει πάντοτε αλλαγές. Όσον αφορά τους Παρθένους και τους Ιχθείς, αυτές οι αλλαγές δύσκολα μπορούν να είναι επιτυχημένες, ωστόσο, θα συνδεθούν με την επίλυση παλιών προβλημάτων και θα δημιουργήσουν νέους δεσμούς. Είναι, επίσης, πιθανές, οι συγκρούσεις με την οικογένεια, αλλά και στον εργασιακό χώρο.

Θα υπάρχει, επίσης, υψηλός κίνδυνος αποτυχίας, ο οποίος θα καταστρέψει πολλά σχέδια. Αλλά οι αστρολόγοι έχουν κάποια καλά νέα: από τις 2 έως τις 17 Ιουλίου τα Ιχθείς και οι Παρθένοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν εφικτό μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, αλλά και να αυτοαξιολογηθούν και να ξαναβάλουν στόχους ζωής. Τους οποίους και είναι πιθανό να πετύχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
14 / position1: 835 / position2: 1349
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb