ENTERTAINMENT

Eξωφρενική ταχύτητα sold out για τους Florence & The Machine και νέα συναυλία!

Δεκάδες παράπονα φαν που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Eξωφρενική ταχύτητα sold out για τους Florence & The Machine και νέα συναυλία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

22 Σεπτεμβρίου η νέα ημερομηνία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η Florence υποκλίνεται στη λατρεία των fans στην Ελλάδα και προσφέρει μία δεύτερη βραδιά μουσικής μυσταγωγίας! Η προπώληση εισιτηρίων για τη δεύτερη συναυλία των Florence & The Machine στο Ηρώδειο στις 22 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 11:00 ώρα Ελλάδος (10:00 CET) Θα υπάρξει όριο αγοράς, 2 εισιτήρια ανά άτομο/παραγγελία.

Η προπώληση για την πρώτη συναυλία ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Παρασκευής και τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα. Μέσα σε μια μόλις ώρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Florence & The Machine στο Ηρώδειο την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, σπάζοντας κάθε ρεκόρ! Η προπώληση άνοιξε σήμερα το πρωί στις 11 το πρωί και υπήρχε όριο αγοράς έως 2 εισιτήρια ανά άτομο/παραγγελία.

Την ανακοίνωση του sold out της διοργανώτριας εταιρείας στο facebook ακολούθησε πλήθος παραπόνων από αρκετούς φαν του συγκροτήματος που έλεγαν ότι βρίσκονταν σε αναμονή επί ώρα στο site όπου γίνεται η προπώληση χωρίς στο τέλος να καταφέρουν να προμηθευτούν το πολυπόθητο «μαγικό χαρτάκι».

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 55 ευρώ και φθάνουν τα 170 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 419 / position2: 1138
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb