ENTERTAINMENT

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο ηθοποιός Cuba Gooding Jr.

Mετά την καταγγελία γυναίκας για σeξουαλική παρeνόχληση σε μπαρ στο Μανχάταν

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 14, 2019
Παραδόθηκε στην αστυνομία ο ηθοποιός Cuba Gooding Jr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Cuba Gooding Jr. παραδόθηκε χθες μόνος στην αστυνομία, μετά την καταγγελία μιας νέας γυναίκας στο Μανχάταν για σeξουαλική παρeνόχληση σε μπαρ.

Η 29χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο Αμερικανός την άγγιξε με άσεμνο τρόπο μέσα σε μπαρ ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Ο 51χρονος αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές που του απήγγειλαν κατηγορίες, παρότι αρνείται σθεναρά ότι άγγιξε την γυναίκα και δηλώνει αθώος.

O Gooding χαμογέλασε στις κάμερες καθώς κατέφθανε για να μιλήσει στους επιθεωρητές. Η 29χρονη κατηγορεί τον ηθοποιό πως την περασμένη Κυριακή, φανερά μεθυσμένος, της έπιασε το στήθος. Τελικά οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο μετά από έξι ώρες υπό κράτηση, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ο συνήγορος του ηθοποιού υποστηρίζει ότι βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας θα αποκαλύψει την αλήθεια και ο πελάτης του τελικά θα αθωωθεί. Μάλιστα ο συνήγορος επέμεινε πως ο ίδιος έχει δει το βίντεο.

Σύμφωνα με τη γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν δημοσιεύτηκαν, η παρeνόχληση έλαβε χώρα στο Magic Hour Rooftop Bar Lounge στον Μανχάταν με τον δικηγόρο του Gooding Μαρκ Χέλερ να επιμένει ότι «δεν υπάρχει η παραμικρή απρεπής κίνηση» από τον πελάτη του. Ο Χέλερ επιχείρησε να υποβαθμίσει και μία δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Gooding, από μία γυναίκα που υποστηρίζει ότι την είχε επίσης αγγίξει στα οπίσθiά της χωρίς τη συγκατάθεσή της, σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή πάντως είναι η δεύτερη φορά που Cuba Gooding Jr. καταγγέλλεται για κακή συμπεριφορά σε μπαρ. Το 2012 ένας μπάρμαν είχε καταθέσει ότι ο ηθοποιός ήταν επιθετικός με τους πελάτες που του ζητούσαν να βγουν μαζί του φωτογραφία και, όταν του ζητήθηκε να φύγει από τον χώρο, ο Gooding δε δίστασε να σπρώξει μια γυναίκα στο πέρασμά του. Τότε μάλιστα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του ηθοποιού αλλά η γυναίκα ζήτησε να μην του ασκηθεί δίωξη.

Ο Gooding, γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και έγινε διεθνώς γνωστός με το Boyz N the Hood το 1991. Πρόσφατα υποδύθηκε τον OJ Simpson στη σειρά "The People v OJ Simpson".

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 178 / position2: 1671
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb