ΜΑΛΛΙΑ

Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουμε το καλοκαίρι με τα μαλλιά μας

Συμβουλές για περιποίηση μαλλιών
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουμε το καλοκαίρι με τα μαλλιά μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρωτήσαμε τον Κωνσταντίνο Αναστασιάδη από το hair salon Concept, να μας μιλήσει για την περιποίηση των μαλλιών μας, όλο το χρόνο αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Διάβασε όσα έχει να μας πει και δες πώς θα σώσεις τα μαλλιά σου!

"Κάτι πολύ σημαντικό που κάνουμε συνήθως λάθος, ιδίως όταν είμαστε στη διαδικασία που μακραίνουμε το μαλλί μας, είναι ότι ενώ το μαλλί είναι σε κακή κατάσταση σκεφτόμαστε: 'Aς πάω πρώτα στη θάλασσα και στο τέλος του καλοκαιριού θα κόψω τις κατεστραμμένες άκρες'. Αυτό είναι λάθος! Όταν πάμε στη θάλασσα είναι σαν να πάμε για πόλεμο!  Και όταν πάμε για πόλεμο πάμε ετοιμοπόλεμοι, πρέπει δηλαδή το μαλλί μας να καθαριστεί πριν ταλαιπωρηθεί στη θάλασσα και τον ήλιο".

"Πρέπει λοιπόν να κάνουμε ένα καθαρισμό στις άκρες οπωσδήποτε πριν τις διακοπές και να έχουμε πάρει στις διακοπές μαζί μας τα κατάλληλα πολεμοφόδια. Αυτό σημαίνει μια καλή μάσκα μαλλιών, και αν σκοπεύουμε να μείνουμε πολλή ώρα στον ήλιο, ένα καλό αντηλιακό μαλλιών".

Αν αποφασίσεις να πας κομμωτήριο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές τότε πρέπει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου το πόσο συχνά θα πας το επόμενο διάστημα.

"Πριν αποφασίσεις για ένα κούρεμα ή χρώμα, είναι σημαντικό να συζητήσεις με τον κομμωτή σου το ποσό συχνά θέλεις η μπορείς να πηγαίνεις στο κομμωτήριο για συντήρηση και κυρίως να προσέξεις την υγεία των μαλλιών σου".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 1072 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb