ENTERTAINMENT

Ο Keanu Reeves έγινε viral και δεν μπορείτε να φανταστείτε γιατί

Κάποιος έγραψε πως ο ηθοποιός είναι «δώρο από τον Θεό»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 11, 2019
Ο Keanu Reeves έγινε viral και δεν μπορείτε να φανταστείτε γιατί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει πολλές θαυμάστριες στο ενεργητικό του και όλες θέλουν μια φωτογραφία μαζί του. Εκείνος, δεν τους χαλάει χατίρι, αλλά όταν έρθει η στιγμή του κλικ, κάνει κάτι, το οποίο κατάφερε όχι μόνο να σχολιαστεί θετικά, αλλά και να γίνει viral.

Όπως, θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Keanu Reeves βγάζει την φωτογραφία, και ενώ το χέρι του το έχει πίσω από την πλάτη της θαυμάστριάς του, δεν την ακουμπάει.

Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν σε σελίδα στο facebook και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να συγκεντρώσουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Μάλιστα, όλοι σχολίασαν τον Keanu Reeves ως … τζέντλεμαν και μερικά από τα σχόλια ήταν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όσο περισσότερα ανακαλύπτω γι’ αυτόν, τόσο περισσότερο τον συμπαθώ» ενώ κάποιος άλλος έγραψε πως ο ηθοποιός είναι «δώρο από τον Θεό».

Κάποιοι άλλοι βέβαια, σχολίασαν αυτή του την κίνηση διαφορετικά και ανέφεραν ότι το κάνει αυτό για να προστατέψει τον εαυτό του, έπειτα από αυτά που ακούστηκαν για σeξουαλική παρeνόχληση.

«Φέρεται έξυπνα γιατί δεν θέλει να τον χαρακτηρίσουν σεξιστή» έγραψε κάποιος και ένας άλλος πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι πρέπει να κάνω αυτό το πράγμα για να προστατεύσει τον εαυτό του, δείχνει την θέση της ηθικής στην κοινωνία».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 267 / position2: 700
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb