CELEB STYLE

Το κάστρο του Elton John στην Αγγλία

Πολυτέλεια, αριστοκρατία, απίστευτη υπερβολή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το κάστρο του Elton John στην Αγγλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα τέσσερα σπίτια - διαμάντια που έχει στην κατοχή του

Ο Elton John αποφάσισε να ξαναγράψει τη ζωή του από την αρχή όταν έφτασε στα 40 του χρόνια. Ξεπέρασε τους εθισμούς στα ναpκωτικά και το αλκοόλ και άλλαξε τη ζωή του για να είναι καλύτερη, πιο χαλαρή, εστιάζοντας σε ένα πιο ήρεμο, πιο ισορροπημένο στυλ σε όλα, από το ντύσιμό του μέχρι το ντιζάιν στο σπίτι του.

pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήθελα να είμαι ένας μεσήλικας που ήταν μια παρωδία του νεότερου εαυτού του», λέει. 

pinterest

Έτσι το σπίτι του στην Αγγλία, στο Woodside, συνδύασε την βρετανική κομψότητα με μικρές ποπ πινελιές και την υπερβολή των χρωμάτων σε πολύ μικρές δόσεις, ανάμεσα από κλασικές επιλογές.

Ταπετσαρίες, βαριά αισθητική, πορτρέτα κρεμασμένα στους τοίχους, αγάλματα, βενετσιάνικα έπιπλα και τεράστιες βιβλιοθήκες από τη μία, και από την άλλη πισίνα, γυμναστήριο και στούντιο ηχογράφησης.

Το ιδιωτικό στούντιο ηχογράφησης του John μετατράπηκε σε γυμναστήριο και μπαρ, όπου εκεί μπορεί να βρει κανείς κρεμασμένο στους τοίχους μέρος της συλλογής του από τα χρυσά του άλμπουμ. Τέσσερις προτομές ανάγλυφης ρωμαϊκής αυτοκρατορίας του 19ου αιώνα έθεσαν τον κλασικό τόνο στο κύριο λουτρό του για να δοθεί το απαραίτητο glamour που λάτρευε πάντοτε ο συνθέτης. Η μπανιέρα φτιαγμένη όλη από μάρμαρο, ταίριαξε απόλυτα με το χάλκινο λιοντάρι που διακοσμεί το σημείο!

pinterest

Το Woodside κοντά στο Windsor, ήταν τόσο γεμάτο από πράγματα που ήταν αδύνατο να βρει κανείς μέρος για να καθίσει. Οκτώ υπνοδωμάτια, πέντε σαλόνια, αίθουσα μπιλιάρδου και γήπεδο σκουός. Όλοι οι χώροι είχαν όσα αγόρασε ο Elton John σε υπαίθριες αγορές και δημοπρασίες - διακοσμητικά αντικείμενα, έπιπλα και κοσμήματα..

Ο Elton John είχε ένα ρητό: "Less is less and more is more," λέει ο Versace. "And more is good," πρόσθεσε ο Elton. "Πολλά περισσότερα είναι πολύ καλά."

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα απόγευμα στο οποίο είμαι έξω και ψωνίζω", εξηγεί ο μουσικός. "Είναι ο μόνος εθισμός που έχω αφήσει. Είμαι ψυχαναγκαστικός - στο παρελθόν δεν θα μπορούσα ποτέ να πιω μόνο ένα ποτό όταν ήμουν έξω, τώρα δεν πίνω καθόλου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω μόνο ένα αυτοκίνητο ή μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά, έτσι έχω πολλά. Θα ψωνίζω, και οι διακοσμητές μου θα πρέπει κάπως να ταιριάζουν τα αντικείμενα αυτά μέσα στο σπίτι μου". Και ό,τι δεν κολλούσε στο ένα σπίτι, απλώς μεταφερόταν σε κάποιο από τα υπόλοιπα...

pinterest

pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 84 / position2: 549
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb