ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το τεράστιο, υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών του Lenny Kravitz στη Βραζιλία

Από τα ωραιότερα που έχουμε δει ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Lenny Kravitz μας καλωσορίζει στην εκπληκτική υπερπολυτελή φάρμα του στη Βραζιλία.

Χτισμένο σε μια φυτεία καφέ του 18ου αιώνα, το σπίτι του βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη. Εκεί ο διάσημος τραγουδιστής ηρεμεί, γράφει τραγούδια, συναντά συνεργάτες του, αλλά ταυτόχρονα καλλιεργεί τα φρούτα και τα λαχανικά του, κάνει μεγάλες βόλτες με τα άλογά του στην κοιλάδα.

"Ταξίδευα σε όλη τη Βραζιλία και ένιωθα πως μου ταιριάζει πολύ, όλο και περισσότερο ένιωθα πως δένομαι με τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, τη μουσική και τη γη. Υπάρχει κάτι απίστευτα ισχυρό και μαγευτικό σε αυτό το μέρος", δήλωσε ο Kravitz στην ομάδα του Architectural Digest.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pinterest

Όπως λέει ανακάλυψε αυτό το μέρος με το που είχε τελειώσει την περιοδεία του και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του παρέα με τους μουσικούς του, ώσπου ένας φίλος του πρότεινε να δει το συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών πριν φύγει.

pinterest

"Όλοι ήταν έτοιμοι να πάνε σπίτι, αλλά κάτι μου έλεγε να πάω και να δω! Το επόμενο πρωί ξύπνησα στο πιο θεαματικά καταπράσινο τοπίο που μπορείτε να φανταστείτε. Βρισκόμασταν σε μια κοιλάδα, περιτριγυρισμένη από βουνά, καταρράκτες, ζώα - αγελάδες, άλογα, μαϊμούδες! -  οπωροφόρα δέντρα και λαχανικά", συνεχίζει.

Διαθέτοντας ένα διάφανο πιάνο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, σπίτια σε αποικιακό στιλ του 19ου αιώνα, μια τεράστια κουζίνα και κάθε μέρα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το μποστάνι του, δεν είναι περίεργο που ο Lenny δεν θέλει να φύγει από το σπίτι...

pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 114 / position2: 707
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb