ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς φτιάχνονται τα τρουφάκια που βάζουμε πάνω στα γλυκά;

Δες το βίντεο για να δεις πώς φτιάχνονται τα ζαχαρωτά sprinkles!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tα ζαχαρωτά sprinkles υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα από τα τέλη του 18ου αιώνα, όταν οι Γάλλοι chef τα χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικά στα γλυκά τους.

Σήμερα, το χρώμα ζαχαροπλαστικής, το μαγειρικό λίπος και η ζάχαρη αναμιγνύονται με ζεστό νερό για να σχηματίσουν μια χρωματιστή ζύμη η οποία κόβεται σε λεπτές λωρίδες.

Οι λωρίδες αυτές σπάνε στα μικροσκοπικά κομματάκια όπως βλέπουμε έπειτα στα κέικ, τα ντόνατς, τα μπισκότα και το παγωτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 79 / position2: 371
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb