ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Tα ζαχαρωτά sprinkles υπάρχουν πάρα πολλά χρόνια.
Συγκεκριμένα από τα τέλη του 18ου αιώνα, όταν οι Γάλλοι chef τα χρησιμοποιούσαν ως διακοσμητικά στα γλυκά τους.
Σήμερα, το χρώμα ζαχαροπλαστικής, το μαγειρικό λίπος και η ζάχαρη αναμιγνύονται με ζεστό νερό για να σχηματίσουν μια χρωματιστή ζύμη η οποία κόβεται σε λεπτές λωρίδες.
Οι λωρίδες αυτές σπάνε στα μικροσκοπικά κομματάκια όπως βλέπουμε έπειτα στα κέικ, τα ντόνατς, τα μπισκότα και το παγωτό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το Pink.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το Pink.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness