ΣΧΕΣΕΙΣ

4 αλήθειες για το σeξ σε μια σχέση που κανείς δεν παραδέχεται

Το ιδανικό δεν είναι ποτέ ο καλύτερος σύμβουλος

4 αλήθειες για το σeξ σε μια σχέση που κανείς δεν παραδέχεται
@unsplash.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σeξ σε μια σχέση μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, αλλά για να συμβαίνει όπως όλοι το θέλουν, δεν πρέπει να φορτώσουμε την πράξη με άγχος. Κάτι όμως που παρατηρείται συχνά στην σημερινή κοινωνία.

Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Σε μια μακροχρόνια σχέση, το σeξ δεν μπορεί να προκύπτει κάθε μέρα, ούτε όσο συχνά θα επιθυμούσαμε. Κι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάτι πάει στραβά στην σχέση. Όπως αναφέρει η Sheryl Paul, συγγραφέας και ειδική στα θέματα ζευγαριών, υπάρχουν 4 αλήθειες γύρω από το σeξ στις σχέσεις που κανείς δεν παραδέχεται. Και που μπορεί να αλλάξουν την ιδεατή εικόνα που έχουμε λανθασμένα στο μυαλό μας και στο τέλος να σώσουν και την σχέση.

Η υγιής σeξουαλική ζωή είναι όπως την θέλει το ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει το ιδανικό. Για κάποιους ρο σeξ είναι πιο συχνό και για κάποιους άλλους όχι. Οι ανάγκες του καθένα δεν αντικατοπτρίζονται σε άλλες σχέσεις και το ζευγάρι μπορεί να βρει την ιδανική συχνότητα χωρίς να επηρεάζεται από νόρμες.

Το σeξ δεν είναι μόνο αυτό που συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα (ή όπου αλλού σας αρέσει)

Στην σημερινή κοινωνία, το σeξ είναι μόνο αυτό που συμβαίνει στο κρεβάτι. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το φλερτ, τα φιλιά, οι αγκαλιές είναι κι αυτά μορφές σeξουαλικής έκφρασης και τρυφερών στιγμών. Και ίσως είναι πιο σημαντικά από την πράξη. Οπότε αν υπάρχουν αυτά καθημερινά, τότε μπορείτε να δείτε την σeξουαλική σας ζωή και μέσα από άλλο πρίσμα.

Συνήθως υπάρχει ένας που το θέλει περισσότερο και ένας λιγότερο

Συνήθως ο ένας από τους δυο μέσα σε ένα ζευγάρι το θέλει περισσότερο και ο άλλος λιγότερο. Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως οι άντρες είναι εκείνοι που θέλουν περισσότερο αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Σε κάθε σχέση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μπορεί σε μια σχέση ο ίδιος άνθρωπος να ήταν το πρώτο και σε άλλη το δεύτερο. Το ζευγάρι θα πρέπει να βρει τον τρόπο να έρθει πιο κοντά στις ανάγκες του άλλου και κάποια στιγμή να συναντηθεί.

Το σeξ δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το σeξ είναι πολύ περισσότερο από την πράξη. Αν και οι δυο άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς να εκφράσουν την σeξουαλικότητά τους, τότε η σχέση θα είναι υγιής. Δεν υπάρχει ιδανικό και μπούσουλας, μόνο ότι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, μαζί με το έτερον ήμισυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 219 / position2: 780
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb