ENTERTAINMENT

Το Bollywood γύρισε ταινία ‑ υπερπαραγωγή στην Καβάλα

Ο τίτλος της ταινίας «Die Tomorrow»

Δημοσίευση ΜΑΙ 15, 2019
Το Bollywood γύρισε ταινία ‑ υπερπαραγωγή στην Καβάλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bollywood ψηφίζει Ελλάδα για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά οι Ινδοί δεν επέλεξαν -οπως συνηθίζουν- κάποιο από τα όμορφα νησιά του Αιγαίου, αλλά την Καβάλα όπου σχεδόν εξολοκλήρου γύρισαν εκεί την ταινία «Die Tomorrow», προβάλλοντας τις ομορφιές της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό άντρα που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη ζωή. Σε εκείνη την απελπιστική κατάσταση και ενώ ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα η οποία του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να έχει έναν ανώδυνο θάνατο. Η μόνη προϋπόθεση που του θέτει είναι να πεθάνει αύριο. Ο νεαρός συμφωνεί και δέχεται να την πληρώσει δίνοντας της διορία μια εβδομάδα. Εκείνη την εβδομάδα όμως, που την περνούν μαζί στην Καβάλα, ο νεαρός συνειδητοποιεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και βρίσκει ένα λόγο για να συνεχίσει να ζει.

Η παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας έγινε το βράδυ της Κυριακής στον ιστορικό χώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, στην Αθήνα, παρουσία των πρωταγωνιστών.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος ηθοποιός Ρισέπ Τσουχά και η πρώην Μις Ινδία, Κασμίρα Σαχ, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Το φιλμ έχει ήδη μεταγλωττιστεί στα αγγλικά και στα ελληνικά, συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η παγκόσμια διανομή του.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 114 / position2: 416
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb