EUROVISION 2019 ENTERTAINMENT

Eurovision 2019: Η εντυπωσιακή έναρξη, η Bar Rafaeli και η μεγάλη έκπληξη

Η νίκη της Netta στην περσινή Eurovision έφερε τον μουσικό διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ

Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2019
Eurovision 2019: Η εντυπωσιακή έναρξη, η Bar Rafaeli και η μεγάλη έκπληξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος ημιτελικόςτης Γιουροβίζιον στον οποίο λαμβάνουν μέρος 17 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος, ξεκίνησε με το σλόγκαν Dare To Dream, με μουσική, ρυθμό και – ευτυχώς – χωρίς απρόοπτα.

Οι παρουσιαστές του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision είναι δύο άντρες και δύο γυναίκες. Η Bar Refaeli, ο Erez Tal, ο Assi Azar και η Lucy Ayoub. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για πρώτη όχι σε κάποιο στάδιο αλλά σε εκθεσιακό κέντρο και συγκεκριμένα στο International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, το οποίο χωράει 10.000 άτομα.

Οι φωνές της Ελλάδας στην παρουσίαση του πρώτου ημιτελικού ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Η Ελλάδα και η Κύπρος διεκδικούν την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απόψε διαγωνίζεται η Ελλάδα με το τραγούδι «Better Love», που θα ερμηνεύσει η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα η οποία θα εμφανιστεί πρώτη με το τραγούδι «Replay». Στον αποψινό Α’ ημιτελικό της 64ης Eurovision θα διαγωνιστούν 17 χώρες.

Η έναρξη έγινε με ένα συγκινητικό βίντεο με τη ζωή της Netta που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό. Από την πιτσιρίκα που υποδύθηκε την τραγουδίστρια περάσαμε στην σκηνή της Eurovision όπου η Νέτα Μπαρζιλάι, συνοδευόμενη από τους χορευτές της και άνοιξε το σόου με το νικητήριο τραγούδι της «Toy», με το κοινό να τραγουδάει μαζί της. Η Νέτα φορώντας ένα μαύρο λευκό κορμάκι ξεσήκωσε τους φανς που βρισκόντουσαν στο χώρο όπου διεξάγεται ο Α' Ημιτελικός.

Στον αποψινό ημιτελικό από τις 17 χώρες μόλις 10 θα καταφέρουν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι κριτές του διαγωνισμού έδωσαν την ημέρα της δεύτερης πρόβας τις βαθμολογίες τους, οι οποίες θα αντιστοιχούν στο 50% της συνολικής βαθμολογίας κάθε χώρας. Το υπόλοιπο 50% θα προέλθει από την ψηφοφορία του κοινού.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μουσική Πριν 254 εβδομάδες
Eurovision 2019: Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα για την Ελλάδα
Η πιο καλαίσθητη και εντυπωσιακή εμφάνιση του Α' Ημιτελικού της Eurovision
Entertainment Πριν 254 εβδομάδες
Eurovision 2019: Δείτε την εμφάνιση της Τάμτα με το Replay για την Κύπρο
Στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision
Celebs Πριν 254 εβδομάδες
Eurovision 2019: Διαρροή της ψηφοφορίας των κριτών για την Ελλάδα
Σε ποια θέση την κατατάσσουν
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 204 / position2: 791
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb