ΝΥΧΙΑ

Το βερνίκι που δείχνει την επιδερμίδα σου μαυρισμένη

Ένα απλό τρικ για να δείξεις ότι έχεις πάρει λίγο χρώμα

Το βερνίκι που δείχνει την επιδερμίδα σου μαυρισμένη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που ήρθε και ο Μάϊος μπορείς σιγά σιγά να αρχίσεις να δείχνεις λίγο πιο μαυρισμένη, σε λογικά πλαίσια φυσικά. Βέβαια, το ότι φοράς αντηλιακό στα σημεία που εκτίθενται καθημερινά στον ήλιο δεν σε βοηθάει σε αυτό, αφού ακόμα δεν έχεις αρχίσει τα μπάνια.

Για αυτόν τον σκοπό υπάρχουν τα προϊόντα μαυρίσματος και το bronzer προσώπου που μπορούν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τόνο του δέρματός σου. Επιπλέον η επιλογή κατάλληλων αποχρώσεων στα ρούχα αλλά ακόμα και σε beauty λεπτομέρειες, στο μακιγιάζ και στο βερνίκι νυχιών μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι είμαστε μαυρισμένη.

Πιο συγκεκριμένα δε και όσον αφορά τα νύχια, υπάρχει ένα βερνίκι που εξυπηρετεί απόλυτα τον παραπάνω σκοπό. Ο λόγος για το κομψό και τόσο classy γαλακτερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💖💖💖💖 ⭐️👇FOLLOW👇⭐️ @luxuryfreed @luxuryfashionfriday 〰️ 💌Business inquiries:👇 [email protected] 〰️ ✨By @nailsby_mai ✔️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LUXURYFREED® (@luxuryfreed) στις

Το χρώμα που αγαπάει η Meghan Markle και που είδαμε να το επιλέγει στην πρώτη της εμφάνιση με το γιο της. Ένα χρώμα που μοιάζει με το λευκό, ωστόσο είναι πιο διάφανο. Μπορείς να το επιλέξεις τόσο μανικιούρ, όσο και για πεντικιούρ και ταιριάζει σε όλα τα στιλ των εποχών, χειμώνα και καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is the only type of #HumidiTea we want this season! What are your favorite summer shades? 📸@ashleyrobertson #nudenails #notd #manicure #manimonday #mondaymood #ColorIsTheAnswer اظافر# #منكير #منكيرات #طلاء_اظافر #سبا #صالون #جدة #مكة #الرياض #الخبر #المدينة #العناية #منتجات #كوفيرا #بدكير Repost: @opi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Concepts (@beautyconceptsksa) στις

Στο επόμενο ραντεβού για περιποίηση άκρων, μην το σκεφτείς πολύ για το χρώμα που θα βάψεις τα νύχια σου, απλά επέλεξε το γαλακτερό και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#nailart #naildesign #nailscolor #nudenails #nudecolor #nailsalon #nailsfasion #nailstyle #selac #selacnails #semilac #essie #welovehair #themallathens #marousi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη We Love Hair@The Mall Athens (@welovehair.gr) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 286 / position2: 6195
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb