ENTERTAINMENT

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό trailer του νέου Lion King

Έρχεται η πρεμιέρα του

Δημοσίευση ΑΠΡ 10, 2019
Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό trailer του νέου Lion King

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

25 χρόνια μετά το animation που γιγάντωσε απίστευτα την Disney, αλλά και το κινηματογραφικό του είδος, έρχεται η στιγμή για να δούμε σε live action μορφή το Lion King. Με το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες να είχε πάνω από 70 εκατομμύρια views, η Disney δημοσίευσε το πρώτο επίσημο εν όψει της πρεμιέρας.

Μετά τα δύο Jungle Book, ένα από τον Φαβρό κι ένα από τον Άντι Σέρκις, μετά τη Χιονάτη, μετά την Πεντάμορφη και το Τέρας, μετά το πρόσφατο Dumbo, είναι η σειρά για το πιο μεγαλειώδες παραμύθι της Disney να περάσει στον κόσμο της «πραγματικότητας».

Στο νέο trailer που δείχνει για πρώτη φορά και σκηνές από την ταινία, είναι όλοι τους εκεί. Σίμπα, Μουφάσα, Νάλα, Σκαρ, Ραφίκι, Ζάζου, Τιμόν και Πούμπα. Με τις φωνές πίσω από τους χαρακτήρες να συνθέτουν ένα τρομερό καστ για το Lion King.
Ντόναλντ Γκλόβερ, Τσιουετέλ Εζιόφορ, Τζον Όλιβερ, Μπίλι Άιχνερ, Σεθ Ρόγκεν, Τζέιμς Ερλ-Τζόουνς, Μάικλ Κίγκαν-Κι και Μπιγιόνσε δίνουν μια τεράστια λάμψη στην ταινία του Τζον Φαβρό και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 19 Ιουλίου οι αίθουσες θα είναι γεμάτες και οι σημερινοί μεγάλοι θα γίνουν ξανά παιδιά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 356 / position2: 1113
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb