Είτε νηστεύετε είτε όχι, είτε ως συνοδευτικά σε σουβλάκια κρέατος, είτε σκέτα, τα λαχανικά αυτά θα σας ξετρελάνουν!
Επιλέξτε προσεκτικά τα λαχανικά που είναι αρκετά σταθερά και σκληρά για να παραμείνουν στα σουβλάκια κατά τη διάρκεια του ψησίματος και να αφήνουν εκείνα που δεν είναι (όπως η μελιτζάνα).
Το κόψιμο των λαχανικών με το ίδιο μέγεθος εξασφαλίζει την επαφή του λαχανικού με τη σχάρα έτσι ώστε να ξεροψηθεί ομοιόμορφα.
Το μαρινάρισμα των λαχανικών σε βαλσάμικο προσδίδει μια τέλεια γεύση και γλυκύτητα!
Μπορείτε να δοκιμάσετε - καλαμπόκι, μανιτάρια, πιπεριές, πατάτες, κολοκύθι, κρεμμύδι και τοματίνια. (Προσοχή, αν βάλετε ντομάτα να ετοιμαστείτε για πολύ ζουμί και ενδεχομένως να λιώσει)
Προσθέστε πολλά καρυκεύματα και σίγουρα, αν μη τι άλλο, μπόλικο μαύρο πιπέρι!