CELEB STYLE

Πώς να ντύνεσαι σαν την Amal Clooney χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

Ιδανικό ντύσιμο για τη δουλειά

Πώς να ντύνεσαι σαν την Amal Clooney χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν δεν ντύνεται με πανάκριβες τουαλέτες για το κόκκινο χαλί, θα μπορέσετε να πάρετε έμπνευση από εκείνη με τα καθημερινά κομμάτια της.

Η Amal Clooney συχνά φορά κομψά φορέματα, μοντέρνα κοστούμια και μια σειρά από βασικά στοιχεία που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της, γι 'αυτό κρατήσαμε μερικά από τα πιο κομψά ρούχα της για να σας δείξουμε πώς να το κάνετε σαν εκείνη!

Κι ενώ η Amal ξοδεύει χιλιάδες δολάρια, σίγουρα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τόσα για να ντυθείτε σαν αυτήν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κόκκινο φόρεμα

Αν βαρεθήκατε το μικρό σας μαύρο φόρεμα, ένα απλό κόκκινο σε ίσια γραμμή είναι η τέλεια εναλλακτική λύση. Είναι εξίσου κομψό και ευπροσάρμοστο, ενώ παράλληλα δημιουργεί πάντα ζεστή ατμόσφαιρα και δείχνει πως είστε άνετες, καθιστώντας το τέλειο ρούχο για να φορέσετε για την επόμενη παρουσίαση ή μεγάλη σας συνάντηση στη δουλειά.

Bρες τα εδώ

Φούστες με κουμπιά

Όλο το χρόνο οι φούστες και τα φορέματα με τα κουμπιά είναι μεγάλη αδυναμία της μπόδας και γενικώς θα το δείτε και το καλοκαίρι. Οποτε επενδύστε σε φούστες τις οποίες μπορείτε να συνδυάζετε με crop tops, λεπτά αέρινα πουκαμισάκια, στενά αμάνικα και τα λοιπά. 

Bρες τα εδώ

Κάπρι παντελόνες

Συνεχίζουν τη μεγάλη τους επιτυχία και μάλιστα είναι ένα must-have για ντύσιμο μεταξύ των εποχών, εκείνη τη μεταβατική φάση από το κρύο στη ζέστη. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Amal και συνδυάστε τα παντελόνια αυτά με πουλόβερ, μπλέιζερ και σακάκια, ώστε να είστε πάντα άνετες!

Bρες τα εδώ

Μπεζ και γήινες αποχρώσεις

Δεν είναι ποτέ λάθος. Nυde παπούτσια, τσάντες, κοστούμια και ό,τι άλλο θελήσετε!

Aγόρασέ τα εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 158 / position2: 525
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb