Πώς να καταλάβεις ότι είσαι autoseχual

Τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να καταλάβεις ότι είσαι autoseχual

Ολοι ξέρουμε πάνω κάτω τον μύθο του Νάρκισσου αλλά φανταζόσασταν πως θα μπορούσε στην εποχή των social media να περάσει και σε ένα επίπεδο, λίγο πιο πέρα από το συνηθισμένο;

Η σeξουαλικότητα είναι ρευστή. Όπως με πολλά πράγματα, μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει σύμφωνα με τις συνθήκες.

Kι όμως. Συχνά παρατηρούνται όπως κατέγραψε και η εφημερίδα Guardian, άτομα, τα οποία έχουν εμμονή με τον εαυτό τους - φωτογραφίζονται διαρκώς μόνοι τους, περνούν τρομερά μεγάλο μέρος της μέρας τους στο ίντερνετ, προτιμούν να ασχολούνται με τον εαυτό τους παρά με ένα άλλο πρόσωπο, τόσο που έπειτα το σκηνικό αλλάζει.

Ένας autoseχual ορίζεται ως ένα άτομο που δεν έχει σεξουαλική έλξη προς άλλους. Οι άνθρωποι προτιμούν να είναι οικείοι με τον εαυτό τους, π.χ. να αuνανίζονται αντί να έρθουν κοντά με κάποιον και να κάνουν σeξ.

Ο έρωτας του autiseχual στρέφεται προς τον εαυτό του, δηλαδή, προτιμώντας την αυτο-ικανοποίηsη από άλλες μορφές σeξουαλικής δραστηριότητας. Συχνά συμβαίνει ως αποτέλεσμα πολλών αποτυχημένων προσπαθειών σε διαπροσωπικές σχέσεις, οδηγώντας το άτομο να κάνει μια συνειδητή επιλογή να γίνει αυτοσeξουαλικό αντί να αντιμετωπίσει την απογοήτευση και την δυσκολία της επικοινωνίας με τους άλλους για άλλη μια φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 326 / position2: 1299
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb