ΠΡΟΣΩΠΑ

Η σχεδιάστρια μόδας που είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα

Και δεν σταματάει μέχρι να εκπληρώσει τα όνειρα της

Η σχεδιάστρια μόδας που είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ellie Darby-Prangnell, από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πολύ παθιασμένη με την ομορφιά και τη μόδα και έχει το δικό της κανάλι στο YouTube όπου μοιράζεται μακιγιάζ και μαθήματα ομορφιάς.

Επιπλέον σχεδιάζει ρούχα για την δική της μάρκα μόδας τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι και τα οποία βασίζονται στην πολυχρωμία και το δικό της προσωπικό στυλ.

Όμως όλα τα παραπάνω είναι ακόμα πιο δύσκολα για την Ellie σε σχέση με άλλους ανθρώπους αφού πάσχει από μια γενετική κατάσταση που ονομάζεται σπονδυλική μυϊκή ατροφία (SMA) που κάνει τους μυς πιο αδύναμους και προκαλεί προβλήματα στην κίνηση. Φυσικά δεν την αλλάξει σαν άνθρωπο ούτε μπορεί να σταματήσει τα όνειρά της αλλά κάνει την καθημερινότητας της πιο δύσκολη.

"Θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι ότι είμαι ακριβώς το ίδιο με όλους τους άλλους. Μόνο και μόνο επειδή ίσως χρειαστεί να με βοηθήσουν να ντυθώ ή να βάλω τα παπούτσια μου δεν σημαίνει ότι είμαι πολύ διαφορετική από οποιονδήποτε άλλον πραγματικά." πρόσθεσε η Ellie

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά την κατάστασή της που περιορίζει τις κινήσεις της και απαιτεί συνεπή φροντίδα, η 18χρονη εργάζεται με μερική απασχόληση σε κατάστημα ειδών ένδυσης και είναι εθελόντρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Από τότε που φοιτούσε στο κολέγιο, η Ellie γοητεύτηκε με την ιδέα να φέρει περισσότερη ποικιλομορφία στη βιομηχανία της μόδας"Η μάρκα μου επικεντρώνεται σε όλους, δημιουργώντας πολύχρωμα ρούχα. Ξέρω από τις προσωπικές μου εμπειρίες ότι είναι δύσκολο να αποκτήσετε ρούχα που σας ταιριάζουν και να φαίνονται καλά." και προσθέτει "Θα ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά ρούχων για άτομα σε αναπηρικά αμαξίδια επειδή τα προϊόντα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν είναι ακριβός τα ίδια».

Η μάρκα ρούχων - την οποία πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι - θα αποκαλείται "Melting Pot Threads".

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 233 / position2: 1089
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb