ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό των σεφ για να γίνονται τραγανές οι ψητές πατάτες

Δεν το ξέρεις σίγουρα

Το μυστικό των σεφ για να γίνονται τραγανές οι ψητές πατάτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλους αρέσουν οι πατάτες. Αυτές οι μικρές, χρυσαφένιες μπουκιές αρέσουν σε όλους. Υπάρχουν όμως μικρά μυστικά και κόλπα για να γίνουν από απλώς νόστιμες, απολαυστικότατες!

Οι πιο τραγανές , νόστιμες, λαχταριστές πατάτες φούρνου θέλουν αυτό το μικρό μυστικό.

Καθαρίστε τις πατάτες και γρατσουνίστε τις με το πηρούνι για να γίνουν άγριες! Έπειτα κόψτε τις σε μεγάλα κομμάτια και ρίξτε επάνω τους αλάτι. Έπειτα έχετε 2 επιλογές...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βάλτε τις στο φούρνο με το νερό να φτάνει ως τη μέση και φυσικά μπόλικο λάδι. Κατά διαστήματα ραντίζετέ τις με λάδι.

Βράστε τις και έπειτα απλώστε τις σε ένα ταψί χωρίς η μία να ακουμπά επάνω στην άλλη. Αφήστε τις έτσι για 15 λεπτά. Ρίξτε μπόλικο πιπέρι, αλάτι και ρίγανη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 178 / position2: 446
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb