ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όχι πατάτες τηγανητές, αλλά πατάτες τηγανίτες. Μια πανεύκολη και διαφοροποιημένη συνταγή για τηγανητή πατάτα που όμως και πάλι θα λατρέψουν όλοι.
Καθαρίστε τις πατάτες και στεγνώστε τις με μια πετσέτα. Τρίψτε τις πατάτες επάνω στην πετσέτα για να στεγνώνουν τα τρίμματα και στραγγίξτε τις όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία!
Σε ένα μπολ βάζετε τις πατάτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ρίχνετε μέσα 1 τριμμένο σκόρδο και ένα χτυπημένο αυγό.
Προσθέτετε αλάτι, 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι, όση θέλετε γραβιέρα, και ρίγανη. Ανακατεύετε το μείγμα, και ρίχνετε μέσα στο τηγάνι μία μεγάλη κουταλιά από το μείγμα πατάτας. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδοψηθεί η τηγανίτα. Κάντε το ίδιο και για τις υπόλοιπες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το Pink.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το Pink.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness