ENTERTAINMENT

Η cool Τζένη Θεωνά έβαλε παγιέτες στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης και πήγε σε νυχτερινό κέντρο

Η φωτογραφία με τον Δήμο Αναστασιάδη στα καμαρίνια που ανέβασε
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 09, 2019
Η cool Τζένη Θεωνά έβαλε παγιέτες στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης και πήγε σε νυχτερινό κέντρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους σε περίπου ένα μήνα. Η εγκυμοσύνη της Τζένης βρίσκεται στον όγδοο μήνα της και το ζευγάρι φαίνεται να ευχαριστιέται τις τελευταίες μέρες που θα είναι μόνο οι δυο τους.

Κάπως έτσι η Tζένη πήγε χθες στο Fever για να καμαρώσει τον σύντροφό της ο οποίος εμφανίζεται στο πρόγραμμα. Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της αποφάσισε να βάλει κάτι που αρμόζει σε έξοδο σε νυχτερινό κέντρο. Έτσι διάλεξε ένα γκρι maxi φόρεμα με παγιέτες. Τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρές μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό, καθώς επέλεξε ένα κατακόκκινο κραγιόν για τα χείλη της.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε στο καμαρίνι του συντρόφου της και ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο instagram διάλεξε την λεζάντα: «Έκανα μία φιλότιμη προσπάθεια στον 8ο μήνα, με παγιέτα. Κι ο άνθρωπος μου έχει πεθάνει στο γέλιο. Γιατί;»

View this post on Instagram

Έκανα μία φιλότιμη προσπάθεια στον 8ο μήνα, με παγιέτα. Κι ο άνθρωπος μου έχει πεθάνει στο γέλιο. Γιατί; 💃🏼 #bestbirthdayever #eightmonthspregnant 🎈#peripteromepagietes

A post shared by Jenny Theona (@jennytheona) on

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 271 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb