ΣΧΕΣΕΙΣ

5 συμβουλές σχέσεων από περιοδικό του 1930

Πώς έχουν αλλάξει οι εποχές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 συμβουλές σχέσεων από περιοδικό του 1930

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έχουν αλλάξει οι εποχές! Πριν από 80 περίπου χρόνια, οτιδήποτε, από το να έχεις τη μαμά σου να στείλει λουλούδια στην πόρτα σου ή να στέκεσαι αμίλητη και χαμογελαστή δίπλα σε έναν άντρα, ήταν οι απόλυτες συμβουλές για τον έρωτα!

Το 1938 στο περιοδικό Mademoiselle, ανώτερος υπάλληλος του Smith College συμβούλευε τις πρωτοετείς για τη σημασία της καλλιέργειας ενός πρεστίζ με ιδιαίτερα περίεργο τρόπο. Συμβουλεύει: "Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου, στείλτε επιστολές στον εαυτό σας, πείτε τη μαμά σας να σας στείλει λουλούδια στην πόρτα σας, τόσα όσο να σας προσέξουν οι γύρω σας. Ακόμη κι αν δεν είστε δημοφιλείς θα γίνετε!"

Το περιοδικό Click Parade θεωρούσε πως καλό θα ήταν να αποφύγετε να μιλάτε για τον εαυτό σας και να μιλάτε μόνο για τα πράγματα που θέλει να μιλήσει ο σύντροφός σας. Επίσης, συνιστάται να εκφράζετε ενδιαφέρον για ό,τι λέει, ακόμη κι αν σας φαίνονται εντελώς βαρετά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βιβλίο της το 1939 "How To Win and Hold a Husband", η Dorothy Dix λέει: «Μην μιλάτε πάρα πολύ και πάνω απ 'όλα μην μιλάτε ποτέ για τον εαυτό σας. Οι άντρες δεν αντέχουν τις πολυλογούδες. Οι άντρες θέλουν να μιλάνε για τον εαυτό τους".

Συνεχίζει λέγοντας όσο σημαντικό είναι να φαίνεστε όμορφες άλλο τόσο σημαντικό είναι να μην το παρακάνετε! "Θα τον φοβίσετε αν φαίνεστε πως περάσατε τη μέρα σας για να ετοιμαστείτε για εκείνον ή φορέσατε τα πιο ακριβά σας αξεσουάρ!"

Ακόμη, αναφέρει πως το να είστε μόνο όμορφη, δεν λέει και πολλά. "Πρέπει να έχετε πολλές αρετές και να είστε διασκεδαστικές και αστείες, να χορεύετε ή να ξέρετε να παίζετε μπριτζ, να μπορείτε να προσαρμόζεστε σε κάθε παρέα!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 262 / position2: 1157
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb