BED TALK

Αυτή είναι η χειρότερη ώρα για να κάνεις σeξ

H πιο συνηθισμένη ώρα για σeξ είναι... η χειρότερη ώρα για το σώμα σου

Αυτή είναι η χειρότερη ώρα για να κάνεις σeξ

Αν νιώθετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας έχετε πέσει σε μια λούπα καθημερινότητας στη σeξουαλική σας ζωή κατά πάσα πιθανότητα ο λόγος είναι πιο απλός...

Η πιο δημοφιλής ώρα για σeξ είναι... ταυτόχρονα η χειρότερη ώρα για το σπορ! Ναι, μπορεί να περιμένεις να γυρίσεις σπίτι, να κάνεις ντουζ, να τελειώσεις τις δουλειές σου και έπειτα να πέσεις στο κρεβάτι αλλά όλο αυτό δείχνει ότι η libido πήγε εδώ και ώρα για ύπνο!

Μελέτες δείχνουν πως οι γυναίκες αισθάνονται επιθυμία για σeξ το βράδυ, ενώ οι άνδρες είναι πιο ορεξάτοι το πρωί! Το μέσο ζευγάρι έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σεξ μεταξύ 9 μ.μ. και τα μεσάνυχτα - με άλλα λόγια, την ώρα για ύπνο. 

Ο Michael Breus, PhD, συγγραφέας του βιβλίου "The Power of When" λέει: "Το σeξ στο κρεβάτι δεν είναι κακό. Αυτό όμως που καταστρέφει την στιγμή είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξαντλημένοι! Όταν το σώμα σας ικετεύει για να ξεκουραστεί και να μείνει με κλειστά μάτια για 8 ώρες συνεχόμενα, υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα να μην έχετε την ενέργεια που απαιτείται..."

Ανάλογα με το άτομο όμως, η κατάσταση διαφοροποιείται! Μπορεί το νυχτερινό σeξ επίσης να σας αναζωογονήσει, κάνοντάς σας να γεμίζετε ενέργεια τη χειρότερη ώρα - δηλαδή προτού προσπαθήσετε να κοιμηθείτε, προσθέτει η Lisa Thomas, seχ therapist. Αλλά για άλλα ζευγάρια, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. "Για την πλειοψηφία των ανθρώπων το σeξ χαλαρώνει!", λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 156 / position2: 673
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb