THINK

Αλλόκοτες δουλειές που όμως φέρνουν πολλά χρήματα σε αυτούς που τις κάνουν

Ιδέες να έχεις...

Αλλόκοτες δουλειές που όμως φέρνουν πολλά χρήματα σε αυτούς που τις κάνουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν αλλάζατε σήμερα δουλειά ποια από τις παρακάτω θα διαλέγατε; Αλλόκοτες δουλειές που όμως φέρνουν πολλά χρήματα σε αυτούς που τις κάνουν και κυρίως τις απολαμβάνουν!

O Ryan Doyle είναι ο ιδιοκτήτης του Video Vision 360. Τι ακριβώς κάνει; Βιντεοσκοπεί και δημιουργεί διαφημιστικά βίντεο για τις κατοικίες AirBnb και έτσι απολαμβάνει δωρεάν διαμονή εκεί δημοσιεύοντας τα σποτ του στο Youtube!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Ηailey Perks, 28 ετών, είναι επιστήμονας σοκολάτας και δουλεύει στο θεματικό πάρκο Cadbury World - και τι κάνει; Μα δοκιμάζει σοκολάτες! "Στέκομαι στην κουζίνα για τις δοκιμές, στη δουλειά, βάζω ένα κομμάτι σοκολάτα στη γλώσσα μου και περιμένω να αρχίσει να λιώνει. Ξαφνικά αισθάνομαι διάφορες γεύσεις. Αυτό το κομμάτι φτιάχτηκε στην ίδια κουζίνα, στην οποία φτιάχτηκε μία μπάρα με άρωμα φράουλα και παρότι αυτή η σοκολάτα δεν περιέχει κανένα φρούτο μπορώ να αισθανθώ στοιχεία της φράουλας".

H 41χρονη Joan B. από την Δανία ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά σου, αφού εδώ και τουλάχιστον 16 χρόνια πληρώνεται για να δοκιμάζει δονητέs. Toνίζει δε, πως οι προκαταλήψεις που ακολουθούν τους δονητέs είναι άδικες! "Στοπ στα ταμπού"! 

Η 34χρονη Samantha S είναι ιδιοκτήτρια τoυ κέντρου Cuddle up to me, ένα μέρος για αγκαλιές, στο Portland. Στόχος της είναι να προσφέρει στα άτομα που νιώθουν μοναξιά, έχουν στρες ή πάσχουν από έλλειψη αγάπης, μια αγκαλιά που κοστίζει 1 δολάριο το λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 188 / position2: 667
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb