TRUE STORIES

Ένα αληθινό θαύμα των Χριστουγέννων

Και δεν είναι το μόνο
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ένα αληθινό θαύμα των Χριστουγέννων
@thestar.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε χρόνο ακούμε διάφορα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν τα Χριστούγεννα και αναφερόμαστε σε αυτά ως «θαύμα των Χριστουγέννων». Η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα έχουν κάνει θαύματα στο παρελθόν, όπως η εκεχειρία των αντίπαλων στρατοπέδων του Α’ παγκοσμίου Πολέμου το 1914. Κυρίως όμως κάνουν ένα συγκεκριμένο θαύμα κάθε χρόνο: φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά...

Βέβαια κάποιες άλλες φορές μπορεί να κάνουν περισσότερα και πιο εντυπωσιακά πράγματα. Η παρακάτω ιστορία δεν ξέρουμε αν είναι «θαύμα των Χριστουγέννων», αλλά σίγουρα είναι μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτική ιστορία.

https://www.crosswalk.com/faith/spiritual-life/another-christmas-miracle-please.html

@crosswalk.com

Η Tracy Hermanstorfer έφτασε μαζί με τον σύζυγό της, Mike, στο νοσοκομείο του Κολοράντο Σπρίνγκς την παραμονή των Χριστουγέννων του 2009. Η Tracy ήταν στην ώρα της και θα γεννούσε το τρίτο παιδί του ζευγαριού. Οι προηγούμενες γέννες ήταν πολύ φυσιολογικές και δεν υπήρχε τίποτα που να μαρτυρούσε αυτό που θα ακολουθούσε.

Πάνω στον τοκετό, η Tracy έπαθε ανακοπή καρδιάς. Η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει και οι προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών δεν έπιασαν τόπο. Ήταν νεκρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γιατροί κινήθηκαν γρήγορα και προσπάθησαν να σώσουν το παιδί. Έκαναν καισαρική. Όμως όταν το παιδί βγήκε από την κοιλιά της μητέρας του, δεν είχε ούτε αυτό σφυγμό.

Οι γιατροί σκέπασαν την Tracy και μετέφεραν τα νέα στον Mike. Του έδωσαν να αγκαλιάσει το γιο του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να το φέρουν στην ζωή. «Ήταν τα χειρότερα νέα που μου έχουν πει. Δυο αγαπημένα πρόσωπα, δυο μέλη της οικογένειάς μου, ήταν νεκρά», είχε δηλώσει ο Mike.

Και τότε το «θαύμα» συνέβη. Όταν η Tracy έφτασε στο χειρουργείο, η καρδιά της άρχισε να χτυπά. Ξαφνικά. Για τέσσερα λεπτά την θεωρούσαν νεκρή. Και την ίδια στιγμή, το νεογέννητο αγόρι, άρχισε να αναπνέει. Λες και είχαν συνεννοηθεί...

https://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6909423/Dead-mother-and-baby-revived-after-Christmas-Eve-birth.html

@telegraph.co.uk

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν. Κι όμως μητέρα και γιος, συνήλθαν, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η μητέρα, που δεν είχε προβλήματα καρδιάς, και ο Coltyn συνέχισαν να ζουν, αν και για λίγο, παραλίγο να μιλούσαμε για τραγωδία. Ωστόσο, η «μαγεία των Χριστουγέννων», έβαλε το χέρι της.

Το μήνυμα του πατέρα, που πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση και πίσω, είναι πως αν και οι άνθρωποι έχουν αμφιβολίες και έχουν δεύτερες σκέψεις, τα θαύματα συμβαίνουν. Και πως δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε. Ποτέ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 371 / position2: 1381
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb