MAKEUP

Μαγνητικές βλεφαρίδες: Το next big thing στην ομορφιά!

Ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσεις και εσύ!

Μαγνητικές βλεφαρίδες: Το next big thing στην ομορφιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μαγνητικές βλεφαρίδες ξεκίνησαν ήδη από την περασμένη χρονιά να διαδίδονται, όμως είναι λίγες εκείνες που έχουν τολμήσει μέχρι στιγμής να τις δοκιμάσουν, ενώ οι περισσότερες γυναίκες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις κλασικές βλεφαρίδες με κόλλα.

Αυτό το προϊόν όμως, έρχεται για να σου λύσει τα χέρια, αφού δεν χρειάζεται να μπλέξεις με κόλλες και τα σχετικά, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το βγάλεις από την συσκευασία του και να το βάλεις απευθείας πάνω στο μάτι σου. Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι αυτές οι βλεφαρίδες ταιριάζουν σε κάθε σχήμα ματιού και το τονίζουν εξίσου εξαιρετικά, είτε είναι αμυγδαλωτό, είτε στρόγγυλο. 

Η απόλυτη beauty vlogger Huda Beauty, σου δείχνει τον τρόπο να φορέσεις γρήγορα, εύκολα και σωστά τις μαγνητικές βλεφαρίδες, χωρίς μάλιστα να χρειάζεσαι καν καθρέφτη για να το κάνεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι αφού ανοίξεις το κουτί να πάρεις μια μια τις βλεφαρίδες και να ξεκινήσεις να τις τοποθετείς στο μάτι σου. Πρώτα τις μεγαλύτερες από την εξωτερική γωνία του ματιού σου, πρώτα στο πάνω και μετά στο κάτω βλέφαρο. Επειδή ακριβώς οι βλεφαρίδες έχουν τα μαγνητάκια τους, κολλάνε αμέσως στο μάτι χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κόλλα ή κάτι παρόμοιο. Συνεχίζεις την ίδια διαδικασία, μέχρι να φτάσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού και την επαναλαμβάνεις αντίστοιχα για το άλλο.

Αν θέλεις να τις δοκιμάσεις, μπορείς να τις αποκτήσεις από αυτό το e-shop στην μισή τους τιμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 277 / position2: 867
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb