SKIN CARE

Winter is here: Όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου τώρα

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Winter is here: Όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eίναι γνωστό πως ο χειμώνας είναι μια σκληρή περίοδος για την επιδερμίδα μας, αφού το κρύο προκαλεί ξηρότητα, φαγούρα και κοκκινίλες στο δέρμα, ιδίως του προσώπου. 

Το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όταν και όπου η επιδερμίδα εμφανίζει ξηρότητα, αυτό που της λείπει είναι η ενυδάτωση.

Δεύτερον είναι σημαντικό να κάνεις συχνά απολέπιση, και ειδικά όταν η επιδερμίδα είναι ξηρή, γιατί έτσι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην ξεχάσεις όμως πριν βάλεις ενυδατική να ψεκάσετε το πρόσωπό σας με κάποιο facial spray ή ιαματικό νερό. Προτίμησε ελαφριές κρεμώδεις υφές με ουδέτερο ph που δεν θα διώξουν όλα τα φυσικά έλαια που προστατεύουν την επιδερμίδα.

Αυτά τα προιόντα τα αγαπήσαμε και στα προτείνουμε!

Κρέμα ημέρας πολλαπλής δράσης Kiehl's που διορθώνει τα πιο ορατά σημάδια γήρανσης.

Δημιουργήστε ένα υπέροχο, απαλό απολεπιστικό για το πρόσωπό σας με το Buffing Grains For Face της Bobbi Brown και δείτε την επιδερμίδα σας να γίνεται αμέσως λαμπερή και αναζωογονημένη!

Εντατική κρεμώδης μάσκα Embryolisse που εμποτίζει την επιδερμίδα με ενυδατικά* και αναζωογονητικά ενεργά συστατικά αναπληρώνοντας τα επίπεδα υδάτωσης μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

μάσκα Kiehl's προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την βοηθάει να την συγκρατήσει ώστε να παραμένει ενυδατωμένη για ώρες. 

 


Βελούδινο balm Kiehl's που αγκαλιάζει τρυφερά την ξηρή και πολύ ξηρή επιδερμίδα και της προσφέρει την πιο εντατική ενυδάτωση και θρέψη, καθώς και μια πολύτιμη αίσθηση ανακούφισης και άνεσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 186 / position2: 463
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb