CELEBS

GNTM: Γιατί ο πατέρας της Εύης Ιωαννίδου ευχαριστεί δημόσια την Εβελίνα Σκίτσκο

Τι έγραψε ο Γιάννης Ιωαννίδης στο μήνυμά του

Δημοσίευση ΔΕΚ 14, 2018
GNTM: Γιατί ο πατέρας της Εύης Ιωαννίδου ευχαριστεί δημόσια την Εβελίνα Σκίτσκο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ανάγκη να υπερασπιστεί και να συμπαρασταθεί στην κόρη του ένιωσε ο πατέρας της Εύης Ιωαννίδου.

Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης με αφορμή τα όσα βλέπει να περνάει η κόρη του μέσα στο GNTM μετά την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο και της Μικαέλα Φωτιάδη (υπενθυμίζουμε πως τα τρία κορίτσια ήταν «καυτή» τριάδα του «Greece's Next Model») ο πατέρας της μελαχρινής καλλονής ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram όπου φαίνεται η Εύη στεναχωρημένη.

Στο πλευρό της η Εβελίνα Σκίτσκο η οποία όπως φαίνεται είναι και η μόνη που της μιλάει. Έτσι ο κ.Ιωαννίδης ευχαρίστησε την συμπαίκτρια της κόρης της γράφοντας στο δημόσιο μήνυμά του: «Εβελίνα, νιώθουμε την ανάγκη να σε ευχαριστήσουμε δημόσια, για τη στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στο παιδί μας, που περνάει δύσκολες στιγμές στο GNTM και της συμπαραστέκεσαι. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και στη ζωή σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εβελίνα , νιώθουμε την ανάγκη να σ' ευχαριστήσουμε δημόσια, για τη στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στο παιδί μας,που περνάει δύσκολες στιγμές στο GNTM και της συμπαραστέκεσαι.Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και στη ζωή σου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιαννης Ιωαννιδης (@iwannidis_giannis) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 119 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb