ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mια δροσερή, ανάλαφρη εκδοχή της ιταλικής πανακότας, το θρυλικό μουχαλεμπί που έχει φανατικούς!
Η ευκολη εκδοχή του για εσάς...
Χρειάζεστε...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
850 ml γάλα
250 γρ. φρέσκια κρέμα
90 γρ. corn flour διαλυμένο σε 150 ml γάλα
20 ml ανθόνερο
75 γρ. ζάχαρη
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, αλεσμένα
Βράζετε το γάλα, την κρέμα, το corn flour, το ανθόνερο και τη ζάχαρη σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς με ένα σύρμα. Όταν η κρέμα κοχλάσει και φαίνεται πως πήζει την αδειάζετε σε ένα γυάλινο πυρέξ ή σε μικρά κουπάκια. Ρίξτε από πάνω τα τριμέννα φυστικάκια και στο ψυγείο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το Pink.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το Pink.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness