ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Για μια ζωή χαρούμενη ακούστε τις συμβουλές του υπεραιωνόβιου Li Ching ‑ Yuen

Για μια ζωή ήρεμη και γεμάτη υγεία

Για μια ζωή χαρούμενη ακούστε τις συμβουλές του υπεραιωνόβιου Li Ching ‑ Yuen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά. Λέγεται πως γεννήθηκε το 1677 (αν και ο ίδιος επέμενε πως γεννήθηκε το 1736) και πέθανε το 1933.

Λέγεται πως έζησε 256 χρόνια και αυτό μάλλον είναι ένας μύθος, όμως ο Li Ching-Yuen έζησε πολύ περισσότερο από τον κοινό άνθρωπο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το πότε γεννήθηκε.

Όπως και να 'χει, ο βοτανολόγος έχει αφήσει έγγραφα, στα οποία αναφέρεται στη μακροζωία. Το μυστικό, λέει, είναι αυτό: «Διατηρήστε μια ήρεμη καρδιά, καθίστε σαν χελώνα, περπατήστε γρήγορα σαν περιστέρι και κοιμηθείτε σαν σκύλος» .

O Li Ching-Yuen πίστευε στην ηρεμία της ψυχής και στη θετική σκέψη, κάτι που άλλωστε υποστήριζαν και άλλοι γκουρού της Ανατολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές τις μέρες, ακόμη και η σύγχρονη ιατρική συμφωνεί ότι το 70% όλων των ασθενειών υλοποιούνται λόγω των αρνητικών σκέψεων ή συναισθηματικού στρες. Οι ασθένειες οφείλονται σε αυτήν την αιτία και ονομάζονται ψυχοσωματικές.

Είχατε ποτέ στρες; Προσέξατε αν τις επόμενες μέρες νιώσατε δυσφορία, πονοκεφάλους ή πονούσε το στομάχι σας;

Η ψυχολογία και οι σκέψεις μας επηρεάζουν άμεσα τη δραστηριότητα των οργάνων μας και την κατάσταση του σώματός μας γενικότερα. 

Γι' αυτό κάντε καλές σκέψεις και να είστε δίπλα σε ανθρώπους που σας βοηθούν να σκέφτεστε θετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 186 / position2: 755
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb