Αυτή η συνταγή πρόκειται να μπει στη λίστα με τις αγαπημένες σου, καθώς πρόκειται για ένα φαγητό που όχι μόνο δείχνει, αλλά και είναι υπέροχο στην γεύση. Δες πως θα το φτιάξεις και κάλεσε τους αγαπημένους σου για φαγητό!
Τα υλικά που θα χρειαστείς:
- 6 ατομικά ψωμάκια
- 6 φέτες μπέικον
- 6 φέτες τυρί Cheddar, κομμένες στη μέση
- 6 μεσαία αυγά
- 3 κ.σ. βούτυρο, λιωμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200 βαθμούς και χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό κουπάτ (το εργαλείο που κόβουμε τα μπισκότα) κάνεις μια τρύπα στο κέντρο κάθε ψωμιού, αφαιρείς το εσωτερικό του -χωρίς να κόψεις τη βάση του- και βουτυρώνεις.
Έπειτα βάζεις μέσα τη μισή φέτα τυριού, το μπέικον, την άλλη μισή φέτα τυριού και αφού τα πιέσεις, προσθέτεις μόνο το ασπράδι του αυγού. Φυσικά και ακολουθουθείς την ίδια διαδιακασία για όλα τα ψωμάκια. Τα ψήνεις για 15 λεπτά και αφού τα βγάλεις από τον φούρνο, προσθέτεις προσεκτικά τον κρόκο, χαμηλώνεις την ένταση στους 180 βαθμούς και ψήεις για ακόμα 5-6 λεπτά.
Αφού τελειώσεις με το ψήσιμο, τα αλατοπιπερώνεις και σερβίρεις.
Καλή όρεξη!