BED TALK

Τέσσερις στάσεις του σeξ που λατρεύουν οι γυναίκες

Για μια πιο δυνατή εμπειρία και για τους δυο

Δημοσίευση ΝΟE 18, 2018
Τέσσερις στάσεις του σeξ που λατρεύουν οι γυναίκες

Λένε ότι κανένας άντρας δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει τις γυναίκες και φυσικά τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους, και είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί είμαστε αρκετά περίεργες και κάποιες φορές απαιτητικές, σε σημείο να καταντάμε απλά τρελές.

Όσον αφορά στο σeξ, επικρατεί η πολύ λανθασμένη άποψη, ότι οι γυναίκες προτιμούν το ιεραποστολικό και μόνο -που η άλλη του ονομασία είναι vanilla εξηγεί πολλά-κάτι που καλώς ή κακώς όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά είναι ικανό να σε οδηγήσει και σε πολύ μεγάλα και σημαντικά λάθη. Εμείς λοιπόν, ρωτήσαμε και μας είπαν, 4 στάσεις τις οποίες οι γυναίκες προτιμούν από τo ιεραποστολικό.

1. Η πρόσωπο με πρόσωπο: Εσύ κάθεσαι στο κρεβάτι και αυτή κάθεται πάνω σου και φυσικά κοιτάζεστε στα μάτια για να γίνει και πιο αγαπησιάρικο το θέμα. Κοίταξε να δεις, μπορεί αυτή η στάση να φαίνεται ωραία σαν εικόνα, αλλά δεν προσφέρεται και για την απόλυτη διείσδυση και άρα ευχαρίστηση. Με λίγα λόγια, κάντης το χατίρι, γιατί θα την ενθουσιάσεις, και μετά συνέχισε με μια στάση πιο βαρβάτη μπας και καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου.

2. Η G-Whiz: Μην πανικοβάλλεσαι θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε. Η στάση αυτή, μοιάζει αρκετά με την ιεραποστολική αλλά… καμία σχέση. Εν ολίγοις, οι γυναίκες την προτιμούν γιατί είναι από κάτω και η διείσδυση είναι πιο έντονη διότι τα γόνατα ακουμπάνε πρόσωπο -θέλει ευλυγισία εδώ για να μην καταλήξει με λουμπάγκο- και εσύ είσαι από πάνω, που σημαίνει ότι κάνεις τη βασική δουλειά. Επίσης με τη στάση αυτή, αυξάνεις τις πιθανότητες να πετύχεις το σημείο G της. Που δεν το λες και λίγο.

3. Και επειδή στους άντρες αρέσει το doggυ-style σου έχουμε και κάτι που αρέσει στις γυναίκες, αλλά με μία μικρή παραλλαγή. Ξάπλωσέ τη μπρούμυτα και βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της χαμηλά, ώστε να ανασηκώνονται τα οπίσθιά της. Εσύ φυσικά από πίσω μπορείς να κάνεις αυτό που ξέρεις και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα πετύχεις κάτι φοβερό: Η στάση αυτή δίνει την αίσθηση… μεγαλύτερου μεγέθους, κάτι που σίγουρα δε σε αφήνει αδιάφορο. Σε φτιάξαμε πάλι!

4. Και τελειώνουμε, αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις και όχι άδικα. Εσύ κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού όρθιος, και εκείνη ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ανασηκωμένα. Το καλό με τη στάση αυτή, εκτός του ότι συγκεντρώνει τα θετικά της στάσης στο νούμερο δύο, σου δίνει πιο… δυναμική ώθηση, μιας και είσαι όρθιος και μπορείς να βάλεις περισσότερη δύναμη. Και ξέρεις πολύ καλά, ότι αυτό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό, έτσι;

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 247 / position2: 1584
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb