ENTERTAINMENT

5 ταινίες που μας έκαναν να κλάψουμε με «μαύρο δάκρυ» 

Τα κατάφεραν…
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 ταινίες που μας έκαναν να κλάψουμε με «μαύρο δάκρυ» 
@marleyandmemovi.blogspot.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στατιστικά, οι άνθρωποι προτιμούν συνήθως πιο ανάλαφρες ταινίες. Κάποιες που θα τους κάνουν να γελάσουν ή να ενθουσιαστούν. Κυρίως κάποιες που θα έχουν happy ending και θα τους επιτρέψουν να πάνε ήσυχα και ήρεμα για ύπνο.

Βέβαια ακόμα και σε αυτές τις ταινίες μπορεί να κρύβονται συγκινητικές στιγμές. Για να μην μιλήσουμε για δακρύβρεχτα δράματα ή αληθινές ανθρώπινες ιστορίες. Το δάκρυ μπορεί να ρέει άφθονο εκεί που δεν το περιμένεις. Και οι 5 παρακάτω ταινίες τα κατάφεραν.

Armageddon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα πείτε, «πλάκα κάνεις». Κι όμως υπάρχει μια και μοναδική σκηνή στην ταινία που έκανε εκατομμύρια κόσμο να πλαντάξει στο κλάμα. Είναι η σκηνή που ο Bruce Willis αποχαιρετά την κόρη του, Liv Tyler, για πάντα. Αν τουλάχιστον δεν συγκινηθήκατε, είστε φτιαγμένοι από πέτρα…

La Vita è Bella

Αυτό το περιμέναμε. Γιατί δεν είναι μόνο η ιστορία της ταινίας αλλά και το ύφος της. Αισιόδοξο, με χιούμορ, όπου χρειάζεται και διδακτικό, κυρίως για την δύναμη της θέλησης. Και για αυτήν την ιδιοφυΐα που ονομάζεται Roberto Begnini.

Love Actually

Λίγο η ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, λίγο οι παράλληλες ιστορίες, λίγο η ευφυΐα των Βρετανών, πολύ θέλει ο άνθρωπος; Μπορεί το δάκρυ να ήρθε σε διαφορετικά σημεία της ταινίας για τον καθένα, αλλά το πιο πιθανό είναι να ήρθε.

Marley and Me

Μια αθώα οικογενειακή ταινία με σκύλο, δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα; Δεν ξαναβλέπουμε ταινία με ζώα. Δεν θέλουμε να το ξαναπεράσουμε αυτό. Γι’ αυτό δεν έχουμε δει ακόμα το «Hachiko»…

Forrest Gump

Μια ζωή γεμάτη, ένας άνθρωπος που πήγε παντού, σαν ένα πούπουλο στον άνεμο, το τέλος της ανεπανάληπτης αυτής ταινίας σε συνδυασμό με την μουσική, μας έκανε να κλάψουμε γοερά. Και να σας πούμε κάτι; Το ευχαριστηθήκαμε κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 225 / position2: 521
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb