ΟΜΟΡΦΙΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: Kέρδισε ένα σετ λουξ περιποίησης Sapoon

Κάνε δικό σου ένα μικρό παράδεισο ομορφιάς και ενυδάτωσης

Δες τους νικητές: Kέρδισε ένα σετ λουξ περιποίησης Sapoon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σαπούνια της εταιρείας Sapoon είναι ιδανικά για κάθε δέρμα. Φτιάχνονται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής και συσκευασίας καλλυντικών, μοσχομυρίζουν και πάνω απ'όλα, είναι ασφαλή.

Καλλυντικά και σαπούνια που σίγουρα είναι ελεγμένα και ποιοτικά. Λέμε ναι σε αυτή την ιδέα και καλωσορίζουμε στη ζωή μας τα Sapoon!

Τα προϊόντα της Sapoon παράγονται από υψηλής ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες, με βάση το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο και επιπλέον καλλυντικά και αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στον τομέα της κοσμετολογίας και της φυσικής περιποίησης, σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές μελέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κερδίστε ένα μοναδικό σετ από φυσικά καλλυντικά! Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε follow στο λογαριασμό μας στο Instagram ΕΔΩ και like στο ποστ του διαγωνισμού

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το λάδι αργκάν, το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο και πολλά αιθέρια έλαια, όπως αυτό του τριαντάφυλλου, του γιασεμιού και του άρκευθου, που προσδίδουν μοναδικό αποτέλεσμα φροντίδας της επιδερμίδας.

Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται πιστοποιημένες πρώτες ύλες σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αλλά και ξένους προμηθευτές, μεταξύ των οποίων μαστίχα Χίου, κρόκος, γιαούρτι, πρόπολη, εκχύλισμα ροδιού, κατσικίσιο γάλα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 12 ιδιαίτεροι συνδιασμοί.

Το κύριο μέλημα επικεντρώνεται στην έννοια της πρόληψης ώστε με την καθημερινή χρήση να περιοριστούν περιπτώσεις δερματολογικών προβλημάτων, που δημιουργήθηκαν απο επιφανειοδραστικά καθαριστικά. Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για όλες τις ευαίσθητες επιδερμίδες και μπορείτε να τα βρείτε και να τα ζητήσετε στα φαρμακεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 201 / position2: 729
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb