ENTERTAINMENT

5 σειρές του Mega που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Έγραψαν τηλεοπτική ιστορία
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 σειρές του Mega που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To Mega αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από 29 περίπου χρόνια. Χρόνια μέσα στα οποία μεγαλώσαμε. Το Mega μας κράτησε συντροφιά πολλά βράδια αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Αλλά ειδικά τα βράδια ήταν πολλά.

Είτε για να δούμε Champions League, είτε για να δούμε μια από τις πολλές επιτυχημένες σειρές του. Γιατί το Mega ήξερε να διαλέγει σειρές. Και έβγαλε δεκάδες από δαύτες. Και υπάρχουν μερικές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όπως οι 5 παρακάτω...

Οι Απαράδεκτοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λόγια είναι περιττά. Όταν μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, υπάρχει ακόμα φανατικό κοινό, τότε πάει να πει πως μια σειρά είναι επιτυχημένη και ήδη δεν μπορεί να ξεχαστεί. Με αυτή την σειρά σταμάτησε να εκπέμπει το Mega. Και είναι λογικό. Το γέλιο που χάρισε δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Ψίθυροι Καρδιάς

Με ποσοστά που έφτασαν ακόμα και το 76%, είναι μια σειρά που λίγοι δεν είδαν. Ήταν αντικείμενο συζήτησης σε παρέες και συγκεντρώσεις, με τον καθένα να την παρακολουθεί για δικούς του λόγους. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Δυο Ξένοι

Κωμωδία και αίσθημα, σε ένα σενάριο τόσο έξυπνο, όσο λίγα. Ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά είναι από τους πιο cult της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ η ιστορία αγάπης – πάθους, μια από τις πιο έντονες που έχουμε δει ποτέ σε ελληνική σειρά.

Το Νησί

Μια από τις καλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Καθηλωτική ιστορία, προσεγμένη προσέγγιση στην σκηνοθεσία και στους ρόλους, με το αποτέλεσμα να καθηλώνει και το κοινό. Είναι δύσκολο να την ξεχάσεις, για πολλούς λόγους...

50-50

Άλλη μια κωμωδία που άφησε εποχή. Οι δυο τριάδες πρωταγωνιστών έδεσαν άψογα και μας προσέφεραν απλόχερα γέλιο, σε βαθμό που όταν την βλέπουμε και την ξαναβλέπουμε, γελάμε το ίδιο και ίσως ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 226 / position2: 606
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb